Ο Παύλος Παπαδόπουλος μιλά για τον φίλο του Τριαντάφυλλο «Δεν συμπαθώ Τζέιμς και Περικλή! Κάνουν τζάμπα θόρυβο»

334

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο νικητής του «Power of love», παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «Survivor 4».

Μίλησε για τον καλό του φίλο Τριαντάφυλλο, τον Τζέιμς Καφετζή και τον Περικλή Κονδυλάτο, αλλά και για την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, έχει προσωπικότητα και είναι αυθεντικός. Όποιος λέει την αλήθεια και είναι ντόμπρος, δεν γίνεται αρεστός, γι’ αυτό και έχει κόντρες στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Παύλος Παπαδόπουλος στην Espresso.

«Δεν συμπαθώ τον Τζέιμς και τον Περικλή! Είναι εγωιστές και δημιουργούν εντυπώσεις για να κάνουν τζάμπα θόρυβο».

«Όσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, τι να πω; Σε 27 παιχνίδια έχει τέσσερις νίκες και βγαίνει η πιο δημοφιλής παίκτρια του παιχνιδιού. Κάτι δεν πάει καλά εδώ, ο κόσμος δεν είναι χαζός και καταλαβαίνει», λέει ο νικητής του «Power of love», όσον αφορά την ψηφοφορία που την ανέδειξε ως την πιο δημοφιλή παίκτρια και είχε ξεσπάσει θύελλα.

Η εξομολόγηση του Παύλου Παπαδόπουλου για την προσωπική ζωή του
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγήκα και μίλησα δημόσια για τον γιο μου. Ηταν κάτι που ήθελα να πω από καιρό και να φωνάξω ότι είμαι ένας περήφανος πατέρας. Τα μηνύματα που δέχτηκα ήταν συγκινητικά και όλοι μου είπαν “μπράβο” που βγήκα και μίλησα για τον γιο μου.

Πλέον μπορώ να κάνω μαζί του βόλτες ελεύθερα χωρίς να φοβάμαι μη μας βγάλει κάποιος μια φωτογραφία και αρχίσουν να γράφουν και να λένε διάφορα», δήλωσε συγκινημένος.

Ωστόσο, μια πολύ καλή φάση διανύει και στα επαγγελματικά του, καθώς όπως, αποκάλυψε, πήρε το ρίσκο να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Συγκεκριμένα, στη Γλυφάδα, εν μέσω καραντίνας, άνοιξε το δικό του cafe, που έχει take away.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ