Πρόσωπο – έκπληξη στο «Έλα στη θέση μου» και στη ζωή του Αχιλλέα

158

Το “Έλα στη θέση μου” επιστρέφει με νέα δεδομένα!

Για μια ακόμα σεζόν θα συντροφεύει καθημερινά το σίριαλ, «Έλα στη θέση μου» το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. H επιτυχημένη κωμική σειρά ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια και ανατροπές που θα κρατήσουν την ωραιότερη παρέα στους τηλεθεατές.

Στη ζωή του Αχιλλέα, μάλιστα, αναμένεται να εισβάλλει ένα πρόσωπο που θα την αλλάξει!

Ο ήρωας του «Έλα στη θέση μου» το τελευταίο διάστημα μετατοπίζεται διαρκώς προς συμπεριφορές οι οποίες θυμίζουν τον παλιό, κακό εαυτό του. Η άρνηση του να δεχτεί πως η Ρενάτα προχωράει τη ζωή της με τον Μάρκο αλλά και η μη αποδοχή του ίδιου του Μάρκου τον κάνουν να ξεσπάει και να ζητάει εκδίκηση αλλά και επιβεβαίωση από το περιβάλλον του.

Η κατάσταση του πατέρα του, ωστόσο, μετά το έμφραγμα, αλλά και ορισμένες ακόμα ανατροπές πρόκειται να τον βάλουν σε σκέψεις. Σύμφωνα, δε, με το ρεπορτάζ της Μαριάνθης Καπετάνου στο Tv O’ Clock, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά του ALPHA την προσεχή σεζόν. Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία εισβάλλει στη ζωή του Αχιλλέα για να τη μεταβάλει και να κάνει τον ίδιο να αναλογιστεί τις πράξεις του.

Η γυναικεία αυτή ύπαρξη – ρόλος τον οποίο θα υποδυθεί η ηθοποιός Ειρήνη Φαναριώτη – γνωρίζεται με τον Αχιλλέα και η συναναστροφή των δύο τους φέρνει νέα δεδομένα στη ζωή του. Ειδικότερα, ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσει τον Αχιλλέα η γυναίκα αυτή αλλά και ο ίδιος ο χαρακτήρας της αναμένεται να τον βάλουν σε νέες περιπέτειες που ανάλογα με το πρόσημο τους θα επηρεάσουν και τα υπόλοιπα πρόσωπα της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ