Σασμό: Άγριο ξύλο Μαθιού με Μπισμπίκη

668

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστικός στον Γ’ κύκλο. Παρά τα τεράστια προβλήματα που υπήρξαν με τα γυρίσματα αυτά τελικά ξεκινούν με μια μικρή καθυστέρηση.

Οι εξελίξεις τη νέα σεζόν θα είναι ραγδαίες. Οι νέοι χαρακτήρες έρχονται για να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ένας από αυτούς θα είναι ο Αντρέας Βρουλάκης ο οποίος εμφανίζεται διψασμένος για αίμα των Σταματάκηδων.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Άγριο ξύλο Μαθιού με Μπισμπίκη

Στη συνέχεια της ιστορίας από τη Κρήτη, το χωριό δείχνει πιο αναστατωμένο από ποτέ με τον ερχομό του Αντρέα Βρουλάκη (Βασίλης Μπισμπίκης) που έχει έρθει γεμάτος από εκδικητικότητα. Έτοιμος να βάψει τα χέρια του με αίμα χωρίς να τον ενδιαφέρει κανένα κόστος.

Η παρουσία του στην Άνω Ποριά θα προκαλέσει όπως θα δούμε αναταραχή καθώς είναι τυφλωμένος από το μίσος και δεν θα ηρεμήσει μέχρι να διαλύσει τους Σταματάκηδες.

Στόχος του είναι να προκαλέσει τον απόλυτο πόνο σε κάθε μέλος της οικογένειας τους ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο μια νέα βεντέτα, ένα νέο κύκλο αίματος.

Μάλιστα, αυτό που δεν μπορεί να δεχθεί είναι το γεγονός ότι το διάστημα που έλειπε, η οικογένεια του απέκτησε διαφορετικές σχέσεις με τους Σταματάκηδες, φέρνοντας πιο κοντά τον Σασμό.

Αυτό δεν μπορεί να το ανεχτεί και για αυτόν τον λόγο, έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με όλα τα πρόσωπα της αντίπαλης κατά τα άλλα οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, αυτός που θα βρεθεί στο στόχαστρο του, είναι ο Μαθιός ο οποίος μετά τον πυροβολισμό από τον Νικηφόρο, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει από το να πάει και να τον συναντήσει, με το μίσος να τον διακατέχει θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι δεν έχει ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.

Μάλιστα, τα πράγματα δεν θα αργήσουν να ξεφύγουν, με τους δύο άντρες να πιάνονται στα χέρια!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ