Σασμός: Φωτιά στο σπίτι του Παύλου από εκρηκτικό μηχανισμό

127

Ο Αντρέας φτάνει στην Κρήτη με άγριους σκοπούς όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Σασμός» και μάλιστα θέλοντας να κατηγορηθούν οι Σταματάκηδες δεν αψηφά να βάλει φωτιά στο σπίτι του Παύλου.

Ο Αντρέας ανατινάζει το σπίτι του Παύλου

Όσο βλέπει ότι οι τόνοι έχουν πέσει ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και στους Σταματάκηδες, ο Αντρέας εξοργίζεται και βάζει σε εφαρμογή ένα από τα σχέδια του, θέλοντας να ενοχοποιήσει την οικογένεια της Καλλιόπης.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

 

Το διάστημα που το σπίτι του Αντρέα φτιάχνεται, εκείνος μένει στο σπίτι του Παύλου. Κάποια στιγμή πληρώνει κάποιον για να πετάξει έναν εκρηκτικό μηχανισμό εκεί, την ώρα μάλιστα που εκείνος θα είναι μέσα, ώστε να μην μπορούν να τον υποπτευθούν.

Την ώρα που ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος, η Αργυρώ και ο Αστέρης βρίσκονται κοντά εκεί και συνειδητοποιώντας τι γίνεται πάνε γρήγορα προς το σπίτι. Μόλις φτάνουν βλέπουν ότι ο Αντρέας παλεύει με τις φλόγες και χωρίς να χάσει στιγμή ο Αστέρης τρέχει για να των σώσει με κίνδυνο της ζωής του.

Ο Αντρέας σώζεται έχοντας μόνο εγκαύματα α’ βαθμού, ενώ ο Παύλος πηγαίνει αμέσως στο νοσοκομείο για να είναι κοντά του. Την άλλη μέρα όταν βγαίνει από το νοσοκομείο ο Αντρέας θα πει στον Παύλο, ότι πίσω από αυτό το χτύπημα κρύβονται οι Σταματάκηδες και θα ισχυριστεί ότι ο Αστέρης τον έσωσε μόνο και μόνο επειδή ήταν εκεί η Αργυρώ. Ο Παύλος όμως πιστεύοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και συνεχίζοντας την συζήτηση θα του πει ότι όλοι έχουν άλλοθι.

Όταν ο Αντρέας μετά θα συναντηθεί με τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο θα παραδεχτεί όλη την αλήθεια σχετικά με την έκρηξη, ενώ θα τους πει να προσέχουν τον Παύλο γιατί προσπαθεί να κάνει σασμό με τους Σταματάκηδες προδίδοντας την οικογένεια του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ