Σασμός: Η Μαρίνα σε αμόκ – Του ορμά δίχως έλεος

785

Η άφιξή του στην Άνω Ποριά μόνο για καλό δεν είναι, καθώς από το πρώτο κιόλας λεπτό ο Ανδρέας Βρουλάκης και μόνο με την παρουσία του στο Σασμό αποτελεί απειλή για πολλούς και διαφόρους λόγους σε αρκετά άτομα, και ένα από αυτά είναι η Μαρίνα.

Ο Ανδρέας επιστρέφει από τις φυλακές της Τουρκίας όπου έκτειε την ποινή του για αρκετά χρόνια, και ο εγκλεισμός του αντί να τον καλυτερέψει και να αφήσει πίσω του το παρελθόν και την δίψα του για βεντέτες, τον έκανε ακόμη πιο αδίστακτο και αιμοβόρο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Αυτά όμως δεν περνάνε σε όλους, και σίγουρα όχι στην Μαρίνα η οποία έχει περάσει τον δικό της Γολγοθά και έχει καταφέρει με πολύ κόπο να σταθεί στα πόδια της για να της το χαλάσει.

Η Μαρίνα χτυπάει τον Ανδρέα στο Σασμό

Η Μαρίνα ήταν το πρώτο άτομο που εξέφρασε τη δυσπιστία της απέναντι στην οικογένεια των Σταματάκηδων, και η μόνη που θα είχε κάθε λόγο να μην θέλει να είναι καν κοντά της. Όμως ο Αστέρης έσωσε τη ζωή της Αργυρώς και είναι και ο πατέρας του εγγονιού της.

Δεν θα αφήσει κανέναν και τίποτα να χαλάσει την ηρεμία που προσπαθεί να διατηρήσει στην οικογένειά της, ούτε καν συγγενή της. Ο Ανδρέας από τα πρώτα κιόλας επεισόδια θα μάθει για τον γάμο Αργυρώς και Αστέρη και η αντίδρασή του, ειδικά προς την Μαρίνα, δεν θα είναι καθόλου καλή, μιας και για εκείνον η βεντέτα είναι πάνω από όλα.

Η μία κουβέντα θα φέρει την άλλη και η Μαρίνα θα βγει εκτός ελέγχου και θα τον χαστουκίσει! Πως θα αντιδράσει ο Ανδρέας και ποια θα είναι η γνώμη των υπολοίπων μελών της οικογένειας που θέλουν σασμό;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ