Σασμός: Καλλιόπη και Σταύρος τινάζουν στον αέρα τον γάμο Αστέρη – Αργυρώς

1757

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού Καλλιόπη και Σταύρος τινάζουν στον αέρα τον γάμο Αστέρη – Αργυρώς.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια την σειρά Σασμός, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV ο Σταύρος και η Καλλιόπη δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στον Αστέρη και στην Αργυρώ, οι οποίοι θέλουν να παντρευτούν.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ έχουν πάρει την απόφαση να παντρευτούν και μαζί με τον γιο τους να αφήσουν πίσω τους όλες τις συμφορές του παρελθόντος. Παρόλο που η Καλλιόπη έχει αποδεχτεί με χαρά τον Πετράκη σαν εγγονό της δεν μπορεί να δεχτεί την Αργυρώ για νύφη της.

Ο Αστέρης όμως για να μπορέσει να παντρευτεί την αγαπημένη του θέλει την ευχή της μητέρας του και γι’ αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει την καρδιά της να μαλακώσει. Χάρη στην επιμονή του η Καλλιόπη αναθεωρεί τη στάση της αλλά θέτει στο ζευγάρι τους δικούς της όρους.

Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε όταν συναντάει την Αργυρώ της ζητάει να πάει να μείνει στο σπίτι τους μαζί με τον Πετράκη ώστε να καταφέρουν να γίνουν οικογένεια. Η πρόταση της αιφνιδιάζει τη κοπέλα η οποία της ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί.

Ωστόσο αυτή η εξέλιξη κλονίζει την γιαγιά καθώς συνειδητοποιεί ότι οι Σταματάκηδες πλησιάζουν όλο και περισσότερο την οικογένεια της και κυριεύεται από πανικό. Το ένστικτο της, της λέει πως νέες τρικυμίες θα έρθουν σύντομα και η αλήθεια είναι πως δεν πέφτει έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει στο ζευγάρι πως για να επιτρέψει αυτό το γάμο θα πρέπει ο Πετράκης να πάρει το επίθετο του γιου της και να γίνει επίσημα ένας Σταματάκης.

Μην έχοντας άλλη επιλογή ο Αστέρης επικοινωνεί με τον Σταύρο και του ζητάει να ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε ο μικρός να αλλάξει επίθετο. Όμως ο Σταύρος γίνεται έξαλλος και λέει στον Αστέρη, πως αυτό θα συμβεί μόνο πάνω από το πτώμα του.

Οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση και στη συνέχεια ο Αστέρης αναστατωμένος ενημερώνει την Αργυρώ για τις εξελίξεις. Το ζευγάρι είναι σε πανικό και προσπαθεί να βρει μια λύση, όμως ούτε ο Σταύρος ούτε η Καλλιόπη κάνουν πίσω με αποτέλεσμα να τινάξουν το γάμο τους στον αέρα.

Τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς ναυαγούν και είναι καταρρακωμένοι.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ