Σασμός: Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα του Ανδρέα Βρουλάκη

80

Στην Άνω Ποριά, ο Ανδρέας Βρουλάκης σίγουρα δεν έρχεται για να ερωτευτεί, αλλά το πεπρωμένο επιφύλαξε μια έκπληξη…

Ο έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Στην Άνω Ποριά, ο Ανδρέας Βρουλάκης σίγουρα δεν έρχεται για να ερωτευτεί, αλλά το πεπρωμένο επιφύλαξε μια έκπληξη. Ο έρωτας θα του χτυπήσει την πόρτα, όταν αντικρίσει την Εύα Φαρμάκη, την αδελφή του Ευθύμη. Η Εύα είχε έρθει στο χωριό για να μάθει τι έχει συμβεί με τον αδερφό της.

Ο Ανδρέας, περίεργος να μάθει περισσότερα σχετικά με την Εύα, ξεκινά να ψάχνει για πληροφορίες. Θέλει να μάθει το όνομά της, πού μένει, και ποια είναι η αιτία της παρουσίας της στο χωριό. Ωστόσο, εκείνη δεν είναι έτοιμη για νέες γνωριμίες και αρχικά προσπαθεί να τον αποφύγει.

Όμως η Εύα έχει «καρφωθεί» για τα καλά στο μυαλό του Ανδρέα, ο οποίος δεν διστάζει να μιλήσει στον Τηλέμαχο για το πως αισθάνθηκε όταν την αντίκρισε για πρώτη φορά.

Δεύτερη αποβολή για την Θοδώρα

Ο Παντελής, από την αρχή του γ’ κύκλου, θα έχει ένα άσχημο προαίσθημα που τελικά θα επιβεβαιωθεί. Η κόρη του, Θοδώρα, θα δοκιμαστεί με ένα ακόμα βαρύ πλήγμα, χάνοντας το δεύτερο παιδί της, και θα βυθιστεί ακόμα περισσότερο στη θλίψη.

Αισθανόμενη τον εαυτό της σαν καταραμένη, κανείς δεν θα μπορέσει να την πείσει να δοκιμάσει ξανά στη ζωή. Τελικά, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, θα αποφασίσει να ανοίξει την καρδιά της στη Μαρίνα, μοιράζοντας μαζί της το μυστικό τ να ενοχοποιήσει τον Πέτρο για τον θάνατο του Στεφανή, και θα ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτό. Αυτή η απόφαση θα εκτινάξει τα γεγονότα σε μια αλυσίδα αντιδράσεων που θα έχουν απρόβλεπτες συνέπειες.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ