Σασμός: Ο Γιώργος παγιδεύει τον Παύλο

1154

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ο Γιώργος παγιδεύει τον Παύλο.

Άσχημα τα πράγματα…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στον γ’ κύκλο της σειράς του ALPHA, Σασμός. Στο φινάλε της φετινής σεζόν, είδαμε μεταξύ άλλων και τον θάνατο του Ευθύμη Φαρμάκη από τα χέρια του Παύλου Βρουλάκη.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, στα νέα επεισόδια, ο Λευτέρης, δηλαδή ο Γιώργος, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θα βγάλει αμέσως ένταλμα σύλληψης του Ευθύμη, όμως δεν θα καταφέρει να τον βρει, παρόλο που τον αναζητά παντού.

Ο Παύλος όμως, έχει φροντίσει να εξαφανίσει μια και καλή το πτώμα και να μην κινηθούν οι υποψίες γύρω από εκείνον. Έτσι, κάποια στιγμή, θα τον δούμε να το τυλίγει σε ένα χαλί, να το βάζει στο αυτοκίνητο και να το ρίχνει στην θάλασσα.

Αμέσως μετά, ο Παύλος θα επιστρέψει σοκαρισμένος και συντετριμμένος στο σπίτι του Ευθύμη και θα καθαρίσει κάθε αποτύπωμά του, προκειμένου να μην καταλάβει κανείς τίποτα, στον γ’ κύκλο του Σασμού…

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λευτέρης ή αλλιώς Γιώργος πέρασε πολύ χρόνο δίπλα στον Ευθύμη. Ακόμη δεν έχει αποδείξεις, όμως φαίνεται πως το προαίσθημά του, του λέει ότι ο Παύλος είναι μπλεγμένος με την ιστορία της εξαφάνισής του. Πώς θα κινηθεί;

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ