Σασμός: Ο γιος του παπά Μιχάλη γυρνά στην Κρήτη

3026

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε τον γιο του παπά Μιχάλη να γυρνά στην Άνω Ποριά.

Καλώς το παλικάρι μας…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο 66χρονος σήμερα Μιχάλης Αεράκης, φροντίζει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και λίγο περισσότερο μετά την επιτυχία του Σασμού.

Ο ηθοποιός που ζει μόνιμα στα Χανιά της Κρήτης, μας έχει εντυπωσιάσει με την ερμηνεία του στην σειρά του Alpha, όπου υποδύεται τον παπά Μιχάλη. Ο Μιχάλης Αεράκης έχει περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια όμως πλέον η ζωή του πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

«Δεν έζησα την ανεμελιά και τα παιδικά χρόνια καθώς στην ηλικία των 6 ετών άκουσα από τον πατέρα μου ότι φεύγει για τη Γερμανία μετανάστης, γεγονός που με οδήγησε στο να μεγαλώσω απότομα και από τη μια στιγμή στην άλλη….Τίποτα δεν μου έχει χαριστεί στη ζωή», έχει πει ο ίδιος στο παρελθόν.

Με τη σύζυγό του είναι παντρεμένοι 42 χρόνια και έχει έχουν αποκτήσει μαζί έναν υπέροχο γιο, τον Σπύρο Αεράκη, ο οποίος έχει χαρίσει ένα εγγονάκι στους γονείς του το οποίο έχει πάρει και το όνομα Μιχάλης φυσικά.

«Προστατεύω την προσωπική μου ζωή. Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί 42 χρόνια, μεγαλώσαμε μαζί. Έχω έναν γιο τον Σπύρο και έχω έναν εγγονό που θα τον βαπτίσουμε τώρα στις 4 του μήνα τον μικρό Μιχάλη, τη νύφη μου αγαπώ, τα αδέλφια μου», είχε πει επίσης σε συνέντευξή του.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ