Σασμός: Ο Μαθιός αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα

1311

Ο Μαθιός στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», απελπισμένος αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα για να πάει να παραδοθεί καθώς η Βασιλική είναι ανένδοτη.

Ο Μαθιός ετοιμάζεται να παραδοθεί

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Βασιλική βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς τα πάντα έχουν καταρρεύσει στη ζωή της, αφού ο Μαθιός έχει βάψει τα χέρια του με το αίμα του πρώην συζύγου της. Τα αισθήματά της είναι μπερδεμένα και έτσι του ζητά να παραδοθεί, αλλιώς τον ενημερώνει ότι θα τον καταδώσει η ίδια στις αρχές.

Έτσι ο Μαθιός, χωρίς καμιά ελπίδα να τον συγχωρήσει η Βασιλική, αρχίζει να αποχαιρετά τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η Καλλιόπη από την άλλη, προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να μην παραδοθεί. Χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι άλλο, προβαίνει σε μία κίνηση απελπισίας, ενώ εκείνος είναι αποφασισμένος να αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του, για όσα έκρυβε τα δύο τελευταία χρόνια.

Η Βασιλική εντωμεταξύ, προσπαθεί να ηρεμήσει τον Νικηφόρο, λέγοντας του ψέματα, ότι τα βρήκαν ξανά με τον Μαθιό, ενώ πηγαίνει στο σπίτι της Μαρίνας και εκεί συναντά τον Μαθιό, ο οποίος θα αλλάξει την απόφασή του και σε αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο η Μαρίνα.

Συγχρόνως ο Παπάς πείθει τον Παύλο ότι πρέπει να ξεκινήσει το σασμό και μια μικρή αχτίδα ελπίδας αρχίζει να φωτίζει την Άνω Πορειά….

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ