Σασμός: Πεθαίνει πριν δει τον πολυπόθητο «Σασμό»

1122

Δυστυχώς, κάποιοι δεν θα καταφέρουν να δουν τον πολυπόθητο Σασμό, που τόσο πολύ μάχονται να φέρουν εις πέρας ο Παύλος και η γιαγιά Ειρήνη και όλοι υπόλοιποι με το μέρος τους βέβαια. Ποιοι είναι αυτοί και τι θα συμβεί στο μέλλον;

Ο Αστέρης και η Αργυρώ προσπαθούν να παντρευτούν και να ζήσουν ευτυχισμένοι, αλλά δε τα καταφέρνουν ακόμη. Εκτός από αυτά που συμβαίνουν στους Σταματάκηδες, ένα νέο πρόσωπο στους Βρουλάκηδες, έρχεται για να συνεχίσει τον πόλεμο!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Γιαγιά Ειρήνη και ο Παύλος καλούν έκτακτο οικογενειακό συμβούλιο, για να έρθει, επιτέλους, ο Σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Βέβαια, αυτό πάει στράφι, όταν ο Ανδρέας Βρουλάκης εμφανίζεται και τα ανατρέπει όλα.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, δύο άτομα, όσο κι αν παλεύουν, δε θα καταφέρουν να φέρουν τον Σασμό.. Ποιοι είναι αυτοί; Η γιαγιά Ειρήνη σίγουρα πεθαίνει στον Σασμό και δεν θα προλάβει, και πιθανότατα ο Παύλος! Όσο κι αν παλεύουν, δε θα δουν με τα μάτια τους τη συμφιλίωση μεταξύ των οικογενειών.

Η γιαγιά Ειρήνη θα παραδοθεί στους πόνους και στη μοίρα της και θα κλείσει τα μάτια της, έχοντας σηκώσει στις πλάτες της πολλά βάσανα.. Ο Παύλος, μετά τη δολοφονία του Ευθύμη, δε θα μπορέσει να μείνει για καιρό στην Άνω Ποριά. Θα πρέπει να φύγει άμεσα, για να σωθεί..

Ο Σασμός μένει στα χέρια του Αστέρη και της Αργυρώς. Άραγε, θα καταφέρουν να σφραγίσουν τον επίλογο;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ