Σασμός ΣΟΚ: Πρωταγωνιστής της σειράς πεθαίνει από θανατηφόρα ασθένεια

2869

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές και δυσάρεστες καθώς θα δούμε πως πρωταγωνιστής της σειράς πεθαίνει από θανατηφόρα ασθένεια.

Και όχι δεν είναι η γιαγιά Ειρήνη

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Μέσα από πολλά γεγονότα που έχουν συμβεί θα δούμε άλλο ένα δυσάρεστο καθώς ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς πεθαίνει από θανατηφόρα ασθένεια.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης βαθιά μέσα του πίστευε απο την πρώτη στιγμή ότι ο Μανώλης γνωρίζει το φονιά του Στεφανή. Πολλές φορές προσπάθησε να τον πλησιάσει, με το καλό ή τον πιο… ζόρικο τρόπο για να τον κάνει να μιλήσει, όμως δεν κατάφερε ποτέ του να πάρει λέξη.

Ο νεαρός αν και έδειχνε ευάλωτος, αποδείχτηκε σκληρό καρύδι. Στο νέο κύκλο θα τον δούμε να ασκεί πιέσεις στον Νικηφόρο για να μιλήσει και να εξηγήσει το πως και το γιατί τραυματίστηκε ο Μαθιός.

Πίσω από τον Νικηφόρο όμως στέκεται η Βασιλική η οποία θέλει να σταματήσει εδώ το κακό στην οικογένειά της. Όσο ο αγαπημένος της δίνει μάχη για τη ζωή του, εκείνη προσπαθεί να προστατεύσει τον γιο της από την σύλληψη και την οργή των Βρουλάκηδων.

Ταυτόχρονα, πρέπει να καλύψει τον Νικηφόρο και τον Μαθιό από την οργή του Αστέρη. Απροσδόκητος σύμμαχο στο πλευρό της θα είναι ο Μανώλης!

Ο Μανώλης μετά από αυτό και μετά από κάποια άλλα γεγονότα θα πιεστει πολύ…

Συμφωνά με πληροφορίες του daddy-cool.gr o πρωταγωνιστής μετά από τόσες στεναχώριες και ελάχιστες χαρές θα φτάσει σε σημείο να πεθάνει από μια ασθένεια.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες βέβαια δεν γνωρίζουμε κατά πόσο ευσταθούν και είναι αλήθεια, το χωριό θα πέσει σε μεγάλη θλίψη καθώς ήταν το αγαπημένο παιδί του χωριού.

Λίγες μέρες αργότερα από τον θάνατο του η οικογένεια του θα κλείσει το μαγαζί όπου από αυτό ζούσε και θα φύγουν στο εξωτερικό. Στο τέλος όμως θα κλείσει ένας κύκλος καθώς όλοι θα πάρουν ότι τους αξίζει.

Μπορεί στον άτυχο Μανώλη να μην αξίζει αυτό το τέλος αλλά υπάρχει και η παροιμία ο καλός καλό δεν είδε. Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ