Σασμός: Τέλος η βεντέτα – Μαθιός και Αστέρης στο σπίτι του Παύλου για να αρχίσει ο Σασμος

2714

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Μαθιός και ο Αστέρης στο σπίτι του Παύλου για να αρχίσει ο Σασμος.

Ο Παύλος Βρουλάκης έφτασε στην Κρήτη με έναν σκοπό στη σειρά Σασμός. Να πάρει εκδίκηση από την οικογένεια των Σταματάκηδων για τον θάνατο του Πέτρου και του Άγγελου, των δύο ανιψιών του. Η ζωή όμως έχει τους δικούς της νόμους, πόσο μάλλον ο έρωτας που άνθισε ξανά μεταξύ του Αστέρη και της ανιψιάς του, Αργυρώς.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Παρόλο λοιπόν που στην αρχή ήταν αρνητικός και λίγο έλειψε να πάρει τη ζωή του Αστέρη, τελικά βλέπουμε ότι έχει αρχίσει να δέχεται αυτή τη σχέση.

Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα, ύστερα από μια κουβέντα με τον παπα-Μιχάλη, θα καταλάβει πως ήρθε ο καιρός να αφήσουν στο παρελθόν τις ανυπόστατες κατάρες και το μίσος που χωρίζει τις δύο μεγάλες οικογένειες της Κρήτης και να ενωθούν για το καλό του μικρού Πετρή Σταματάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ξάδελφος της Μαρίνας θα μιλήσει με τον παπά του χωριού και χωρίς να χάσει καιρό, θα ζητήσει από τον Μαθιό και τον Αστέρη να μιλήσουν. Γιαντα μας θες Βρουλάκη; Θα τον ρωτήσει ο Μαθιός και εκείνος θα του απαντήσει για μια σοβαρή κουβέντα μεταξύ ανδρών. Ο Αστέρης γεμάτος απορία και αγχός Θα του ζητήσει να το επιβεβαιώσει αν η κουβέντα τους θα είναι για καλό ή κακό , Για καλό βέβαια σας περιμένω στο σπίτι μου το συντομότερο δυνατό.

Στο μυαλό τους θα κάνουν πολλά σενάρια, κανένα όμως δεν θα αφορά στον πολυπόθητο σασμό.

Ο Παύλος θα ανοίξει την πόρτα του φτωχικού του με χαμόγελο και θα τους καλωσορίσει. Καλώς τα κοπέλια ελάτε κοπιάστε να ψήσω καφεδάκια; Θα ρωτήσει τους γιους της Καλλιόπης που θα τον κοιτούν με απορία παρακαλώντας τον να αρχίσει την κουβέντα : υπομονή θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα έναν έναν για να αρχίσουμε θα τους απαντήσει δημιουργώντας ένα ακόμη μεγαλύτερο ερωτηματικό.

Πολύ περίεργα μας τα λες Βρουλάκη θα του πει ο Μαθιός ενώ εκείνη τη στιγμή θα ακουστεί το χαρακτηριστικό χτύπημα στην πόρτα. Ο παπάς που θα εμφανιστεί μπροστά τους θα εκδηλώσει τη χαρά του για τη συνάντησή τους και θα ενημερώσει όλους πως ο λόγος που μαζεύτηκαν είναι φυσικά ο σασμός.

Μαθιός και Αστέρης θα παραξενευτούν και θα ζητήσουν περισσότερες λεπτομέρειες. Τότε οι δύο μεγαλύτεροι άντρες θα τους πουν πως μόνο αν υπάρξει γάμος μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς θα μπορέσει η Καλλιόπη να δεχτεί τη σχέση τους και θα κάνουν όλοι μια νέα αρχή. Κανένας Σταματάκης δεν θα κρύψει την έκπληξή του, ωστόσο δεν θα αρνηθούν πως είναι θετικοί στην πρόταση, παρά την αντίδραση της «καπετάνισσας» για τον γάμο που θα γίνει κάτω από τη… μύτη της και σε βάθος χρόνου θα την ταράξει.

Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση μας .Θα υπάρξουν κι άλλες με άλλους ανθρώπους από τις οικογένειές μας είναι όμως η αρχή που θα αλλάξει τις ζωές μας και θα καλυτερεύσει τις σχέσεις όλων μας στην άνω Ποριά θα τολμήσει να πει ο Παύλος και θα το εννοεί.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ