Σε κατάσταση διάλυσης το Big Brother: Το τελειώνει νωρίτερα ο ΣΚΑΪ!

535

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται όλοι στον ΣΚΑΪ, καθώς βλέπουν την φετινή επένδυση για το Big Brother όχι μόνο να μην πετυχαίνει, αλλά αντιθέτως να ζημιώνει το κανάλι του Φαλήρου.

Η περσινή τεράστια επιτυχία του «βασιλιά των ριάλιτι», όπως αποκαλείται και όχι άδικα, με χρόνιες παραγωγές στο εξωτερικό και… ιστορικές στιγμές στην ελληνική τηλεόραση, δεν μπορούσε να μην οδηγήσει στην ανανέωσή του για άλλη μια σεζόν, παρά τις όποιες «παγίδες» θα μπορούσαν να υπάρχουν.

Και όταν αναφερόμαστε σε «παγίδες», μιλάμε για τον κορεσμό, που φέρνει η υπερβολική προβολή των ριάλιτι στην τηλεόραση σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τα κανάλια εν συνεχεία να τα αφήνουν, όταν βλέπουν πτώση στα νούμερα τηλεθέασης, χωρίς με λίγα λόγια να αφήνουν να δημιουργηθεί μια συνήθεια στο πρόγραμμά τους και μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τελειώνει… συνοπτικά το Big Brother
Το Big Brother φαίνεται, ότι σύντομα θα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Η πτώση του είναι κατακόρυφη για φέτος και είναι πολύ δύσκολο για τον ΣΚΑΪ να πιστέψει στη συνέχεια του προγράμματος, όταν τα μηνύματα από το τηλεοπτικό κοινό δείχνει, ότι είτε προτιμά τη μυθοπλασία είτε άλλο ριάλιτι, με το «The Bachelor» να σημειώνει καλύτερα νούμερα, αν και επίσης μειωμένα.

Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή (14/9) εικόνα στην τηλεθέαση, με το σόου του «Μεγάλου Αδελφού» να βλέπει νέα πτώση στο 10.9%, μετά τη σταθεροποίηση που έμοιαζε να υπάρχει γύρω στο 13%. Η κατάσταση μοιάζει να είναι εξαιρετικά δύσκολη, χωρίς να αποκλείεται να ολοκληρωθεί πρόωρα το πρόγραμμα.

Late Night

ANT1: Τα μάθατε για τους Μόργκανς; 5,5
ΣΚΑΙ: Big Brother 10,9
OPEN: Narcos 8,2
Είναι, άλλωστε, και ο λόγος που δεν έχουμε δει άλλους νέους παίκτες, πλην όσων ήρθαν στο δεύτερο live του Big Brother, ενώ κανείς δεν επιχειρεί να αποτρέψει όσους θέλουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς, γεγονός ενδεικτικό της κατάστασης… διάλυσης. Μπορεί, λοιπόν, οι συγκάτοικοι να μείνουν για λιγότερο χρόνο μαζί, στη διεκδίκηση των 100.000 ευρώ, μαζί με όσα ήδη παίρνουν για τη συμμετοχή τους.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ