Survivor 4 Spoiler (16/3): 2η ασυλία και ντέρμπι μέχρι τέλους – Μπλε ή Κόκκινη ομάδα;

215

Survivor 4 Spoiler: Η Δευτέρα είχε από όλα. Τέτοιο πράγμα ρε παιδί μου με τους Μπλε. Τρεις τραυματίες πάνω στο αγώνισμα, και στο καπάκι με στομαχόπονο στο νοσοκομείο η Μαριαλένα. Πολύ μάτι. Μια ξεματιάστρα και γρήγορα.

Τελικά αγώνας διακόπηκε με το σκορ 2-0 υπέρ των κόκκινων. Τελικά σε δύο ημέρες ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας ασυλίας. Προς τιμήν της η κόκκινη ομάδα δέχτηκε ο αγώνας να ξεκινήσει από το 0-0 και όχι από το 2-0, την επόμενη ημέρα.

H πρώτη ημέρα που διακόπηκε ο αγώνας

Νικητές για 4η συνεχόμενη φορά οι Μπλε με τελικό σκορ 10 – 6 και ο κακός χαμός συνεχίστηκε στους Κόκκινους. Ένας ακόμα συναρπαστικός αγώνας στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος, όπως το περίμεναν όλοι, και ο ίδιος περισσότερο. Σχεδόν παμψηφεί ο Ντάφυ από όλη την κόκκινη ομάδα, εκτός της δικιάς τού ψήφου, και της Μαριάνθης.

H Νικολέτα τελικά, έκανε την έκπληξη και κέρδισε την ατομική ασυλία. Αύριο να περιμένετε μεγάλα γλέντια με την επιλογή της. Θα κάνει μεγάλο κρότο!

Πολλά είχαμε την Τρίτη, με τα περισσότερα στην καλύβα των Κόκκινων, φυσικά, αφού η μεγάλη κόντρα των παιχτών έχει φωλιάσει εκεί εδώ και μέρες.

Αγκαλίτσα κοιμούνται Μπάρτζης και Άννα Μαρία. Αφήστε τα παιδιά να το χαρούν το φλερτάκι τους.

Ατάκα Τριαντάφυλλου: Ο Τζέιμς είναι ο Μέσι του survivor.

Ακόμα μια μονομαχία μεταξύ Άλεξ και Κόρο, με το θέμα τους για μια ακόμα φορά να είναι ο Τριαντάφυλλος. Βαριές εκφράσεις, και θα συνεχίσει για μέρες αυτό το έργο.

Ο Παπά Ντάφυ διώχνει το κακό μάτι από τους Μπλε, με τον θαυματουργό αγιασμό του!

Σημαντική στιγμή ο Μπόγδανος που πάει με άγριες διαθέσεις εναντίον του Παπά. Για να ξεφύγει ο Μπόγδανος κάτι περίεργο έχει παιχτεί μεταξύ τους.

2ος Αγώνας ασυλίας
Μπλε ή Κόκκινοι;
Χτίζουν σερί οι Μπλε που μετράνε ήδη 4 σερί νίκες, και μάλιστα χωρίς ο Άλεξ να είναι ακόμα αγωνιστικά έτοιμος. Οι Μπλε είναι συμπαγής ομάδα πια, χωρίς αδύναμους κρίκους, και λογικό να παρουσιάζονται περισσότερο ανταγωνιστικοί στον στίβο μάχης. Ψυχολογία στα ύψη, και με γεμάτο στομάχι. Σημαντικό αυτό. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει λένε, και όχι άδικα.

Από την άλλη ο Κοψιδάς έχει βγει εκτός μάχης από την συνεχιζόμενη αδυναμία του, μια από τα ίδια ο Ντάφυ που δηλώνει τραυματίας με το πόδι του, που αν το δούμε καθαρά αγωνιστικά, καλό είναι για τους Κόκκινους.

Αλλά με τέτοιο κλίμα, χωρίς φαγητό για μια ακόμα ημέρα, αυτό μεταφέρετε και στην απόδοση των παιχτών.

Πως να αλλάξει το αγωνιστικό κλίμα στην παραλία;

Σας έχουν λείψει τα ντέρμπι; Υπομονή μέχρι το βράδυ. Περιμένουμε να κριθεί στο τέλος ο αγώνας και ο νικητής να ξεχωρίζει δύσκολα. Αυτήν την αίσθηση έχουμε.

Αλλά πόσο εύκολο σας φαίνεται να δούμε κάτι διαφορετικό. Τα είπαμε και πιο πάνω. Φάγανε, ήπιανε, ηθικό καλό, πιο δεμένη ομάδα είναι…

Και στο τέλος καθαρίζει ο Τζέιμς που είναι ο καλύτερος στα αγωνίσματα. Μακράν. Τον πάμε δεν το πάμε, μπορεί σε πολλούς να είναι αντιπαθής, αλλά είναι ο καλύτερος παίχτης του νησιού. Οι αριθμοί αυτό λένε. Και στο τέλος, όταν η κατάσταση είναι καυτή, αυτός παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Το μομέντουμ είναι με τους Μπλε.

Αλλά πάντα η εκτίμηση μας βγαίνει από το οριστικό μας spoiler.

Περισσότερα μετά το τηλεφώνημα μας, που είναι καθημερινά απαραίτητο, για να δώσουμε στο 100% τους σημερινούς νικητές. Γιατί απλά το οριστικό είναι άπαιχτο, και άχαστο.

Οι αποχωρήσεις έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα.
Αν οι Κόκκινοι χάσουν και την σημερινή ασυλία, μετά την Μαριάνθη που είναι το πρώτο φαβορί, πολλες πιθανότητες έχει ο Γαλακτερός να ψηφιστεί, εξαιτίας της θέσης του για το θέμα φαγητού με τον Τριαντάφυλλο που ήρθε σε κόντρα με Κόρο και Ασημακόπουλο.

Οι Κόκκινοι, έχουν πολλά θέματα να λύσουν. Με 2η χαμένη ασυλία ίσως να καθαρίσουν ένα από τα προβλήματα τους. Φυσικά να συμφωνούν και τα τηλεθεατόπουλα, γιατί ο Ντάφυ δεν έχει πρόβλημα. Σε μυστικές ψηφοφορίες τρομάζουν τα ποσοστά του.

Σε περίπτωση ήττας των Μπλε τότε από την υποομάδα του Τζέιμς θα είναι οι προτεινόμενοι. Άννα Μαρία και Μπάρτζης. Φυσικά αν κάποιος από αυτούς κερδίσει την ατομική αλλάζουν όλα.

Είναι μακρύς ο δρόμος του SURVIVOR 4.

Το Twitter σχολιάζει

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ