Τα πάνω κάτω στον ALPHA με το «Έρωτας μετά»

826

Τι συμβαίνει με τη σειρά;

Ο κορωνοϊός έφερε την προσωρινή διακοπή της επιτυχημένης σειρά του ALPHA, «Έρωτας μετά» και έτσι φαίνεται πως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στο κανάλι σχετικά με τη συνέχεια του σίριαλ στην επόμενη σεζόν.

Όλες οι ελληνικές σειρές έχουν “παγώσει” προσωρινά λόγω των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό του ιού .

Έτσι έχει γίνει γνωστό πως οι σειρές που θα συνεχιστούν και μετά την άρση των μέτρων, είναι όσες ήταν προγραμματισμένο να παιχτούν και την επόμενη σεζόν.

Το σίριαλ βέβαια έχει πολύ μεγάλο κοινό και έτσι μία αλλαγή ήρθε να σημειωθεί χθες, με την απόφαση της προβολής του στον Alpha Κύπρου.

Σύμφωνα ωστόσο με το ρεπορτάζ της Real life, εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα αποτελεί το «Έρωτας μετά». Το σίριαλ του ALPHA, ήταν προγραμματισμένο να ρίξει αυλαία φέτος στο τέλος της σεζόν, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πλέον αδύνατο.

Έτσι τα σενάρια είναι πλέον δύο. Είτε το σίριαλ θα συνεχιστεί στους καλοκαιρινούς μήνες είτε θα παιχτεί και την επόμενη σεζόν με μερικές αλλαγές.

Δηλαδή αντί για καθημερινό που είναι τώρα (Δευτέρα- Πέμπτη), θα προβάλλεται μόνο δύο φορές τη βδομάδα για τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν΄.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ