Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Ειρήνη αποφασισμένη να διακόψει την εγκυμοσύνη

626

Η Χάρις μαθαίνει ότι ο Σταύρος, ο γιος του Νικόλα, πάει στο ίδιο σχολείο που πήγαινε κι η Αμάλα κι ότι ήταν φίλοι. Πάει στο σχολείο κι αρχίζει να ρωτάει τον Σταύρο για την Αμάλα και τον Στέφανο, αλλά, ο Νικόλας, που πάει να πάρει τον Σταύρο τους βλέπει να μιλάνε κι έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Χάρις.Η Σοφία συναντάει τον Χριστόφορο κι απαιτεί απ΄ αυτόν ν΄ αφήσει ήσυχη την Ειρήνη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να συναντηθούν στην ταβέρνα της Σοφίας. Η Έλενα δέχεται με χαρά, αφού είναι η ευκαιρία της να μάθει απ΄ την Ειρήνη τι σχέση έχουν με τον Χριστόφορο. Η Χριστίνα φεύγει απ΄ το σπίτι χωρίς να πει τίποτα στον Θέμη κι εκείνος πολύ ανήσυχος το λέει στη Λουίζα και διαπιστώνει πως η Χριστίνα έχει κλείσει και το κινητό της. Ο Άρης, που επίσης τηλεφωνεί στη Χριστίνα για να δει πώς είναι η Λουίζα, μιλάει στη Μαρήλια για την ανησυχία του κι η Μαρήλια του προτείνει να πάει αυτή στο σπίτι του Θέμη για να μάθει, αν η Λουίζα είναι εντάξει.

Η Έλενα πάει στην ταβέρνα της Σοφίας να συναντήσει την Ειρήνη, αλλά, εκεί την περιμένει μια έκπληξη.Ο Άλκης ξεκλειδώνει τα κινητά του Ηλία και του Φάνη. Βλέπει στις κλήσεις του Φάνη σε κάποιον «Πρόεδρο», που τον κάλεσε το βράδυ του φόνου του Ηλία και καταλαβαίνει πως αυτός είναι που τον έβαλε να τους παρακολουθήσει.Όταν γυρνάει στο τμήμα, ζητάει απ΄ τον Στέφανο να βρει σε ποιον ανήκει αυτό το νούμερο. Η Μαρήλια πάει στο σπίτι του Θέμη να δει, αν είναι καλά η Λουίζα. Λέει στη Λουίζα ότι την έστειλε ο Άρης κι ότι είναι φίλη του κι η Λουίζα καταλαβαίνει πως είναι η γιατρός, που του είχε φροντίσει το πόδι. Ενώ η Λουίζα μιλάει με τον Άρη στο κινητό της Μαρήλιας, έρχεται η Χριστίνα, που βλέπει έκπληκτη τη Μαρήλια εκεί.

Η Έλενα αιφνιδιασμένη που βλέπει τον Χριστόφορο μπροστά της αντί για την Ειρήνη, προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Ο Χριστόφορος της λέει πως πήγε να της ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που της φέρθηκε ως τώρα, αλλά, η Έλενα δεν το πιστεύει και τον ρωτάει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είναι εκεί. Ο Νικόλας ρωτάει τον Σταύρο τι τον ρώτησε η Χάρις. Όταν ακούει πως ο Σταύρος της είπε ότι ο Νικόλας μένει κάποια βράδια στο σπίτι του Στέφανου, θορυβείται μήπως αυτή η πληροφορία δημιουργήσει πρόβλημα στην υιοθεσία. Η Ειρήνη αποφασισμένη να διακόψει την εγκυμοσύνη, κλείνει ραντεβού για να το κάνει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ