Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα μαθαίνει πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του Χριστόφορου

1492

Ο Στέφανος πάει στο Γρηγόρη να τσεκάρει την καταγγελία της Κρίστιας, ότι δηλαδή μπορεί αυτός να έκανε κακό στο Μάρκο, αλλά, ο Γρηγόρης το παίζει ανήξερος…

Η Χλόη είναι έτοιμη να φύγει για το Λονδίνο. Ο Παύλος της λέει πως θα πάει κι αυτός να τη βρει σε λίγες μέρες, αλλά, εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι θέλει να μείνει μόνη για ένα διάστημα. Ο Παύλος, σίγουρος πια, ότι η Χλόη ξέρει ότι στην πραγματικότητα είναι ο Γρηγόρης, αποφασίζει να δράσει για να μην την αφήσει να φύγει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 16/10 Επεισόδιο 82

Ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι η Ειρήνη με το Φίλιππο του κρύβουν κάτι κι επιμένει να του πουν τι συμβαίνει. Εκείνοι του λένε ότι δε μπορούν να βρουν πουθενά το Μάρκο και πως τον ψάχνει η αστυνομία. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη κι εξαφανίστηκε έτσι ξαφνικά ο Μάρκος. Μιλάει με την Κρίστια, που του λέει για τις υποψίες της πως ο Γρηγόρης, που παριστάνει ότι είναι ο αδερφός του, ο Παύλος, μπορεί να του έκανε κακό.

Η Έλενα ακούει άναυδη πως η Ειρήνη δεν είναι κόρη του Χριστόφορου. Όταν η Λουκία της λέει πως θέλουν να δώσει δείγμα για τεστ DNA για να δουν, αν η Ειρήνη είναι κόρη του Νικήτα Αβράμη, η Έλενα παθαίνει παροξυσμό και σίγουρη πως η Ειρήνη είναι ανιψιά της, πάει και το λέει στο Θέμη, παρ΄ όλο που η Λουκία της ζήτησε να μην το πει σε κανέναν μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Ο Θέμης άναυδος απ΄ αυτό που ακούει απ΄ την Έλενα, συνειδητοποιεί ότι δεν ήξερε καθόλου την Εύα και το λέει στη Λουίζα.

Ο Άρης λέει στη Χριστίνα πως ξέρει ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα, αλλά, υποσχέθηκε στη Λουίζα ότι δε θα πει τίποτα σε κανέναν και ρωτάει τη Χριστίνα τι σκοπεύει να κάνει γι΄ αυτό.

Ο Στέφανος πάει στο Γρηγόρη να τσεκάρει την καταγγελία της Κρίστιας, ότι δηλαδή μπορεί αυτός να έκανε κακό στο Μάρκο, αλλά, ο Γρηγόρης το παίζει ανήξερος. Ο Στέφανος φεύγει, μη μπορώντας να φανταστεί πως ο Γρηγόρης κρατάει τη Χλόη ναρκωμένη στο υπόγειο του σπιτιού.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ