Το Μυστικό της Πεταλούδας: Περίληψη με φωτογραφίες επεισόδια 29-42

317

Ανατρεπτικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια 29-42 της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας», που θα παρακολουθήσουμε από το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 16.45 στο OPEN.

Ο Άλκης ταράζεται από τον φόνο του Ηλία, στα επεισόδια 29 και 30

Ο Φίλιππος καθησυχάζει την Ειρήνη ότι κανείς δε θα σκεφτεί να τον ψάξει εκεί στο σπίτι του. Της λέει ότι θα μείνει κρυμμένος και θα περιμένει μήπως έρθει ξανά αυτός που μπήκε κι έβαλε το όπλο και το κινητό του Πολυβίου εκεί, για να τον αιφνιδιάσει και να τον αναγκάσει να του πει πού είναι ο Χρυσοχόου. Η Ειρήνη, που φοβάται γι’ αυτόν, τον παρακαλεί να μην το κάνει.

Ο Ηλίας λέει στο Δώρο ότι θα πει στον Χρυσοχόου για την πρόταση του Χριστόφορου να συνεργαστεί μαζί τους για την μεταφορά της κοκαΐνης και θα τον ενημερώσει. Όταν φεύγει απ’ το σπίτι του Δώρου, όμως, για να πάει να συναντήσει τον Άλκη, κάποιος τον παρακολουθεί με το αμάξι του.

Ο Στέφανος θέλει να πει στον Άλκη γι΄ αυτό που του είπε ο Χριστόφορος, ότι κάποιος Ηλίας Ευαγγέλου σκότωσε τον Πολυβίου, αλλά, ο Άλκης έχει φύγει απ’ το τμήμα για να πάει στη συνάντηση με τον Ηλία.

Ο Στέφανος λέει στο Νικόλα ότι η Χάρις ψάχνει το παρελθόν του και είναι ανήσυχος μήπως αυτό δημιουργήσει πρόβλημα στην υιοθεσία της Αμάλα.

Ο Χριστόφορος πάει στο καινούργιο του σπίτι και πίνοντας λίγη ζιβανία, έχει πάλι το φλας με τη Βαγγελιώ που τον μαχαιρώνει χωρίς να μπορεί να καταλάβει ακόμα, αν είναι κάτι που θυμάται ή παιχνίδι του μυαλού του. Ο Άλκης πολύ ταραγμένος μετά το φόνο του Ηλία, γυρνάει σπίτι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η Μαρήλια καταλαβαίνει ότι κάτι του συμβαίνει και τον ρωτάει ανήσυχη, αλλά, αυτός παριστάνει ότι είναι όλα εντάξει.
Η Μαρήλια τηλεφωνεί στον Άρη να δει πώς είναι, αλλά, δεν της απαντάει. Ανήσυχη πάει στο σπίτι του φίλου του, όπου κρύβεται ο Άρης, για να δει, αν είναι καλά.
Η Σοφία πάει στο Στέφανο και τον ρωτάει για ποιο λόγο παραιτήθηκε η Ειρήνη κι αν η απόφαση της έχει σχέση με τον Χριστόφορο.
Όταν γυρνάει σπίτι, ρωτάει την Ειρήνη να της πει, αν ο Χριστόφορος την ανάγκασε να παραιτηθεί για να μην πει στην αστυνομία ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου.

Η Έλενα αναρωτιέται αν ο Χριστόφορος με την Ειρήνη είναι ζευγάρι και σκέφτεται με ποιον τρόπο μπορεί να το επιβεβαιώσει. Ο Χριστόφορος είναι στο καινούργιο του σπίτι και διαβάζει ξανά το ημερολόγιο της Βαγγελιώς εκεί που γράφει για το μαχαίρωμα του Κυριάκου. Βάζει να πιει λίγη ζιβανία κι όταν τον παίρνει ο ύπνος, βλέπει ένα όνειρο που τον αναστατώνει. Την επομένη του τηλεφωνεί ο Τάκης, που έψαξε πληροφορίες για την Έλενα και του λέει κάτι που τον αφήνει άναυδο.

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στον Άλκη ποιος είναι ο δολοφονημένος άντρας, στα επεισόδια 31 και 32
Η Χριστίνα βλέπει τη Λουίζα να κοιμάται στο κρεβάτι του Θέμη και έξαλλη ρωτάει τον Θέμη τι δουλειά έχει η Λουίζα εκεί. Η Λουίζα, που ακούει τον καυγά τους, όταν φεύγει η Χριστίνα, λέει στο Θέμη πως είναι καλύτερα να φύγει απ΄ το σπίτι του.
Η Χάρις συναντάει τον Πάρι Αδαμίδη, τον φίλο του Στέφανου απ΄ τη σχολή Αστυνομίας και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έγινε τότε που ο Στέφανος έδειρε τον συμφοιτητή τους, τον Λευτέρη Τρύφωνος. Όταν η Χάρις φεύγει, ο Πάρις τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει για την επίσκεψη της.

Ο Μάρκος, που έχει μάθει ότι η αστυνομία ψάχνει το Φίλιππο για τη δολοφονία του Πολυβίου, πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει, αν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει το Φίλιππο. Η Χλόη τηλεφωνεί στην Κρίστια και της λέει πως έφτασαν με τον Παύλο στην Κύπρο και δε βλέπει την ώρα να συναντηθούν ξανά.

Η Ειρήνη πάει να βγάλει βόλτα τον Μπεν και πάει προμήθειες στον Φίλιππο. Την ώρα, όμως, που είναι εκεί, ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στο Φίλιππο να δει, αν είναι καλά και κάτι αναπάντεχο κάνει τον Χριστόφορο να υποψιαστεί ότι ο Φίλιππος βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ΄ ό,τι πίστευε. Ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι ο Φίλιππος γύρισε στο σπίτι του και πάει και τον βρίσκει. Του λέει ότι ο Ηλίας είναι νεκρός κι ο Φίλιππος νευριάζει γιατί το σχέδιο του να βρει τον Χρυσοχόου χαλάει. Λέει στον Χριστόφορο ότι αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν του μένει παρά να πάει να παραδοθεί.
Η Μαρήλια πάει στο σπίτι, που κρύβεται ο Άρης, να του πάει προμήθειες παρ΄ όλο που ο Άρης της είπε να μην ξαναπάει εκεί.

Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι ο δολοφονημένος άντρας, που βρήκαν, είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου, αυτός που ο Ξένος πιστεύει ότι σκότωσε τον Πολυβίου και παγίδεψε τον Φίλιππο. Ο Άλκης αγχώνεται, επειδή, είναι αυτός ο ένοχος και λέει στον Στέφανο ότι πρέπει να το έκαναν ο Χριστόφορος με τον Φίλιππο. Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ’ το σπίτι του Φίλιππου, συναντάει την Ειρήνη και της λέει πως ο Φίλιππος έχει σκοπό να παραδοθεί.

Η Χάρις ψάχνει για τη ζωή του Νικόλα και μαθαίνει ότι ζει μόνος με τον γιο του. Παραξενεύεται γιατί δεν βρίσκει τίποτα για την γυναίκα του Νικόλα κι αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να συναντηθούν, στα επεισόδια 33 και 34
Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια 29-42 της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας» η Χάρις μαθαίνει ότι ο Σταύρος, ο γιος του Νικόλα, πάει στο ίδιο σχολείο που πήγαινε κι η Αμάλα κι ότι ήταν φίλοι. Πάει στο σχολείο κι αρχίζει να ρωτάει τον Σταύρο για την Αμάλα και τον Στέφανο, αλλά, ο Νικόλας, που πάει να πάρει τον Σταύρο τους βλέπει να μιλάνε κι έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Χάρις. Η Σοφία συναντάει τον Χριστόφορο κι απαιτεί απ΄ αυτόν ν΄ αφήσει ήσυχη την Ειρήνη.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να συναντηθούν στην ταβέρνα της Σοφίας. Η Έλενα δέχεται με χαρά, αφού είναι η ευκαιρία της να μάθει απ΄ την Ειρήνη τι σχέση έχουν με τον Χριστόφορο.
Η Χριστίνα φεύγει απ΄ το σπίτι χωρίς να πει τίποτα στον Θέμη κι εκείνος πολύ ανήσυχος το λέει στη Λουίζα και διαπιστώνει πως η Χριστίνα έχει κλείσει και το κινητό της. Ο Άρης, που επίσης τηλεφωνεί στη Χριστίνα για να δει πώς είναι η Λουίζα, μιλάει στη Μαρήλια για την ανησυχία του κι η Μαρήλια του προτείνει να πάει αυτή στο σπίτι του Θέμη για να μάθει, αν η Λουίζα είναι εντάξει. Η Έλενα πάει στην ταβέρνα της Σοφίας να συναντήσει την Ειρήνη, αλλά, εκεί την περιμένει μια έκπληξη.

Ο Άλκης ξεκλειδώνει τα κινητά του Ηλία και του Φάνη. Βλέπει στις κλήσεις του Φάνη σε κάποιον «Πρόεδρο», που τον κάλεσε το βράδυ του φόνου του Ηλία και καταλαβαίνει πως αυτός είναι που τον έβαλε να τους παρακολουθήσει. Όταν γυρνάει στο τμήμα, ζητάει απ΄ τον Στέφανο να βρει σε ποιον ανήκει αυτό το νούμερο.

Η Μαρήλια πάει στο σπίτι του Θέμη να δει, αν είναι καλά η Λουίζα. Λέει στη Λουίζα ότι την έστειλε ο Άρης κι ότι είναι φίλη του κι η Λουίζα καταλαβαίνει πως είναι η γιατρός, που του είχε φροντίσει το πόδι. Ενώ η Λουίζα μιλάει με τον Άρη στο κινητό της Μαρήλιας, έρχεται η Χριστίνα, που βλέπει έκπληκτη τη Μαρήλια εκεί.
Η Έλενα αιφνιδιασμένη που βλέπει τον Χριστόφορο μπροστά της αντί για την Ειρήνη, προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται. Ο Χριστόφορος της λέει πως πήγε να της ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που της φέρθηκε ως τώρα, αλλά, η Έλενα δεν το πιστεύει και τον ρωτάει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είναι εκεί.
Ο Νικόλας ρωτάει τον Σταύρο τι τον ρώτησε η Χάρις. Όταν ακούει πως ο Σταύρος της είπε ότι ο Νικόλας μένει κάποια βράδια στο σπίτι του Στέφανου, θορυβείται μήπως αυτή η πληροφορία δημιουργήσει πρόβλημα στην υιοθεσία.
Η Ειρήνη αποφασισμένη να διακόψει την εγκυμοσύνη, κλείνει ραντεβού για να το κάνει.

Η Χριστίνα κατηγορεί την Λουίζα ότι την πεφτει στον Θέμη, στα επεισόδια 35 και 36

Η Σοφία βλέπει άναυδη στο μαγαζί της τον Χριστόφορο και την Έλενα. Ρωτάει τον Χριστόφορο τι κάνει εκεί, αλλά, αυτός φεύγει χωρίς να της πει. Η Σοφία προσπαθεί να μάθει απ΄ την Έλενα τι γίνεται, αλλά, αυτή της λέει μόνο να πει στην Ειρήνη να μείνει μακριά απ΄ τον Χριστόφορο και φεύγει.
Η Ειρήνη ενημερώνει τη γιατρό της ότι δε θέλει να κρατήσει το παιδί. Η γιατρός της τη συμβουλεύει να το ξανασκεφτεί, αλλά, η Ειρήνη αποφασισμένη, της ζητάει να κλείσουν ραντεβού για να τελειώνει μ΄ αυτό το συντομότερο.

Η Λουίζα προσπαθεί να πλησιάσει τη Χριστίνα και να κατευνάσει το θυμό της, αλλά, η Χριστίνα για άλλη μια φορά τη στήνει στον τοίχο, κατηγορώντας της ότι την πέφτει στο Θέμη. Η Λουίζα δεν το αντέχει άλλο αυτό και παίρνει μια ξαφνική απόφαση που φέρνει πάλι τα πάνω κάτω. Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι το νούμερο του κινητού, που του ζήτησε να βρει, ανήκει στον Χριστόφορο. Ο Άλκης το συνδυάζει και βγάζει το συμπέρασμα πως ο Δώρος και ο Χριστόφορος πρέπει να είναι μπλεγμένοι με τον Χρυσοχόου και τον Ηλία.

Η Κρίστια πάει στο σπίτι της Χλόης. Ενώ μιλάνε και η Χλόη της λέει διάφορα για τη ζωή της κι η Κρίστια της λέει για τη σχέση της με τον Μάρκο, έρχεται ο Παύλος απ΄ τη δουλειά. Η Χλόη προτείνει να βγουν την επομένη όλοι μαζί για φαγητό για να γνωρίσουν και τον Μάρκο.

Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Χριστόφορου για να μάθει τι έγινε στη συνάντηση του με την Έλενα στο μαγαζί της Σοφίας. Ο Χριστόφορος της αποκαλύπτει ότι η Έλενα είναι η αδερφή του Νικήτα Αβράμη και γι΄ αυτό βρίσκεται στην Κύπρο. Η Ειρήνη λέει στον Χριστόφορο ότι θέλει να ανακαλέσει την άδεια της και να γυρίσει στη δουλειά για να βοηθήσει τον Φίλιππο, που τον ψάχνει η αστυνομία για το φόνο του Πολυβίου. Για να το κάνει, όμως, πρέπει να τους πει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος. Είναι σε δίλημμα, αν πρέπει να το κάνει ή όχι, όμως, αφού ξέρει ότι ο Χριστόφορος έχει θυμηθεί κάτι σε σχέση με τον φόνο του Νικήτα Αβράμη, αλλά, δεν της το λέει.

Η Σοφία ανήσυχη που η Ειρήνη δεν έχει γυρίσει σπίτι και με την αγωνία να μάθει τι δουλειά είχαν στο μαγαζί της η Έλενα με τον Χριστόφορο, πάει στο σπίτι του Φίλιππου να τη βρει. Ο Άρης πάει στο σπίτι του Θέμη να πάρει τη Λουίζα μαζί του και έκπληκτος μαθαίνει απ΄ το Θέμη ότι η Λουίζα έφυγε χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν. Τη ψάχνει με αγωνία και πάει στο σπίτι του μήπως η Λουίζα γύρισε εκεί. Όταν ο Δώρος μαθαίνει τι έγινε, τα βάζει με τον Άρη και ξεσπάει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ τους.

Καυγάς ξεσπάει, όμως και μεταξύ του Θέμη και της Χριστίνας, αφού η Χριστίνα πιστεύει πως ο Θέμης θεωρεί πως αυτή φταίει που έφυγε η Λουίζα απ΄ το σπίτι τους

Ο Στέφανος μιλάει στον Νικόλα για τις ανησυχίες του για τη Χάρις, στα επεισόδια 37 και 38
Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια 29-42 της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας», η Ειρήνη ανήσυχη για τον Χριστόφορο, τον ρωτάει αν του συμβαίνουν συχνά αυτοί οι πονοκέφαλοι και τον ρωτάει ξανά τι έχει θυμηθεί απ’ το παρελθόν. Ο Χριστόφορος της λέει πως βλέπει παράξενες σκηνές απ’ το παρελθόν και μία απ’ αυτές είναι ότι δε σκοτώνει αυτός τον Νικήτα, αλλά, η Βαγγελιώ. Μετά της δίνει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς κι η Ειρήνη αρχίζει να το διαβάζει.

Η Κρίστια λέει στον Μάρκο για την ιδέα της Χλόης να βγουν όλοι μαζί την επομένη. Ο Μάρκος δεν έχει πρόβλημα μ΄ αυτό, αλλά, όταν βλέπει πως η Κρίστια έχει κολλήσει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Παύλο, αλλάζει γνώμη και της λέει πως είναι καλύτερα να κόψει την επικοινωνία με την Χλόη.

Η Σοφία περιμένει την Ειρήνη να γυρίσει, αλλά, αντί γι’ αυτήν, εμφανίζεται μετά από μέρες ο Αρίστος, που μαζεύει τα πράγματα του για να φύγει απ’ το σπίτι. Ο Στέφανος μιλάει στον Νικόλα για τις ανησυχίες του για τη Χάρις που σκαλίζει το παρελθόν του και την αγωνία του μήπως η Χάρις ανακαλύψει τη σχέση τους. Ο Νικόλας που τον βλέπει αγχωμένο, τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν.

Ο Άρης γυρνάει σπίτι αγχωμένος που δεν ξέρει πού βρίσκεται η Λουίζα και βρίσκει εκεί τη Μαρήλια, που τον περίμενε να μάθει τι έγινε με τη Λουίζα. Η Έλενα πάει στο σπίτι της Ειρήνης να της πει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου κι ότι σκότωσε τον αδερφό της. Εκεί είναι η Σοφία, που ρωτάει την Έλενα τι θέλει να πει στην Ειρήνη. Όταν έρχεται η Ειρήνη και η Έλενα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη δεν έχει σκοπό να καταδώσει τον Χριστόφορο στην αστυνομία, αποφασίζει να το κάνει αυτή.
Ο Άλκης ρωτάει τη Μαρήλια, αν ήταν με τον Άρη το προηγούμενο βράδυ κι όταν εκεί κόβει την κουβέντα γιατί πρέπει να φύγει, ο Άλκης της λέει πως ο Δώρος μπορεί να ΄χει μπλεξίματα, πράγμα που ανησυχεί τη Μαρήλια, που νόμιζε ότι ο Άλκης δεν είχε ιδέα γι΄ αυτό.

Ο Στέφανος ζητάει δύο ώρες άδεια να πάει να πάρει την Αμάλα απ΄ ο αεροδρόμιο, ενώ η Χάρις μαθαίνει τι ώρα φτάνει η Αμάλα. Ο Δώρος πολύ ανήσυχος για τη Λουίζα και ψάχνοντας τρόπο να μάθει, αν είναι καλά, βρίσκει στις πληροφορίες το κινητό του Θέμη και τον καλεί. Ο Μάρκος ρωτάει την Κρίστια, αν ακύρωσε το βραδινό τους ραντεβού με τη Χλόη και τον Παύλο. Η Κρίστια δεν το ΄κανε ακόμα, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό της και είναι η Χλόη.

Όταν κλείνουν με την Κρίστια, η Χλόη λέει στον Παύλο ότι η Κρίστια με το Μάρκο θα έρθουν από εκεί το βράδυ να φάνε όλοι μαζί. Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο και του λέει για τη συνάντηση με την Έλενα κι αυτά που ειπώθηκαν κι ο Χριστόφορος αποφασίζει ν΄ απαλλαγεί μια και καλή απ΄ αυτήν.

Ο Δώρος τα βάζει με τον Χριστόφορο στα επεισόδια 39 και 40


Ο Χριστόφορος πάει στην Έλενα και την απειλεί να μείνει μακριά απ’ την Ειρήνη. Η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Φίλιππου να βγάλει βόλτα το Μπεν. Λέει στον Φίλιππο ότι ο Χριστόφορος άρχισε να θυμάται κάποια πράγματα. Και θυμήθηκε ότι δεν σκότωσε αυτός τον Νικήτα Αβράμη, αλλά, η Βαγγελιώ.

Ο Άλκης ψαρεύει τον Δώρο να μάθει, αν ο Χριστόφορος είναι ανακατεμένος στην διακίνηση της κοκαϊνης. Όταν ο Δώρος το αρνείται, ο Άλκης του λέει για το φόνο του Ηλία. Και κάνει τον Δώρο να πιστέψει ότι τον σκότωσε ο Χριστόφορος για να τον δελεάσει να καταθέσει εναντίον του. Η Μαρήλια λέει στον Άρη ότι ο Άλκης ξέρει για τα μπλεξίματα του Δώρου και ο Άρης ανησυχεί ακόμα περισσότερο για το τι θα συμβεί.

Η Κρίστια συναντιέται με τον Παύλο, που θέλει να της εξηγήσει γιατί αποφάσισε να μην πει τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη, που είναι στο ψυχιατρείο. Ενώ της μιλάει, όμως, η Κρίστια βρίσκει περίεργο κάτι που της λέει.

Ο Δώρος τηλεφωνεί στον Χριστόφορο, μόλις φεύγει ο Άλκης απ΄ το σπίτι του, και τα βάζει μαζί του, γιατί νομίζει πως ο Χριστόφορος σκότωσε τον Ηλία. Ο Δώρος λέει στον Χριστόφορο ότι ο Άλκης του υποσχέθηκε ότι θα του μειώσει την ποινή και θα φροντίσει να είναι ασφαλείς αυτός κι η οικογένεια του, αν καταθέσει ότι ο Χριστόφορος σκότωσε τον Πολυβίου και τον Ηλία. Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ τον Δώρο, συναντάει τον Θέμη, που έχει πάει στο σπίτι του Δώρου να δει, αν γύρισε εκεί η Λουίζα. Η σύγκρουση των δύο είναι αναπόφευκτη.

Η Ειρήνη γυρίζει σπίτι μετά τη βόλτα με τον Μπεν και βλέπει πως ο Φίλιππος δεν είναι εκεί. Τρομαγμένη τηλεφωνεί στον Χριστόφορο και του το λέει. Ο Φίλιππος ανακρίνεται απ΄ τον Άλκη που τον ρωτάει, αν σκότωσε αυτός τον Πολυβίου και τον Ηλία. Ο Φίλιππος το αρνείται και αρνείται και κάθε ανάμιξη του Χριστόφορου στις δολοφονίες.

Ο Στέφανος δεν μπορεί να πάει να πάρει την Αμάλα απ΄ το αεροδρόμιο, αφού πρέπει να είναι παρών στην ανάκριση του Φίλιππου και τηλεφωνεί στον Νικόλα να του ζητήσει τη χάρη να πάει να την πάρει αυτός. Ο Νικόλας πάει στο αεροδρόμιο και βλέπει τη Χάρις, που έχει πάει εκεί πρώτη να μιλάει με την Αμάλα.
Ο Θέμης τηλεφωνεί στον Μάρκο να μάθει, αν η Χριστίνα πήγε πάλι σ΄ αυτόν, ενώ ο Χριστόφορος προσπαθεί να σκεφτεί με τι τρόπο θα βοηθήσει τον Φίλιππο, που πήγε και παραδόθηκε.

Ο Θέμης ανησυχεί για τη Λουίζα, στα επεισόδια 41 και 42

Ο Χριστόφορος πάει στο τμήμα και ρωτάει τον Άλκη γιατί εκβίασε τον Δώρο να ομολογήσει ότι αυτός με τον Φίλιππο σκότωσαν τον Πολυβίου και τον Ηλία. Ο Άλκης το αρνείται, αλλά, ο Χριστόφορος του στήνει παγίδα για να τον αναγκάσει να το παραδεχτεί. Η Χριστίνα λέει στον Μάρκο ότι θα φύγει για την Αθήνα και θέλει να μείνει μαζί του μέχρι τότε. Του εξηγεί ότι ο λόγος είναι πως η Λουίζα την πέφτει στο Θέμη και ο Θέμης τα ΄βαλε μαζί της, επειδή η Λουίζα έφυγε απ’ το σπίτι τους.

Η Ειρήνη πάει στο τμήμα να δει το Φίλιππο, αλλά, αυτός της λέει να φύγει και να μην ξαναπάει εκεί. Ο Νικόλας, ο Στέφανος, ο Σταύρος κι η Αμάλα τρώνε όλοι μαζί μετά από πολύ καιρό. Μετά το φαγητό, ο Στέφανος λέει στο Νικόλα ότι ο Φίλιππος χρειάζεται δικηγόρο κι ο Νικόλας δέχεται ν΄ αναλάβει την υπεράσπιση του.

Ο Χριστόφορος αποφασίζει να κάνει μια κίνηση για να βοηθήσει τον Φίλιππο. Το ίδιο κι η Έλενα, που μετά την εισβολή του Χριστόφορου στο σπίτι της, αποφασίζει να ψάξει για συμμάχους εναντίον του. Η Έλενα ζητάει απ΄ τη Σοφία να πάνε μαζί στην αστυνομία να πουν ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου. Δε μπορεί να πάει μόνη της, γιατί δεν έχει αποδείξεις και δε θα την πιστέψει κανείς. Η Σοφία, όμως, διστάζει να το κάνει.

Ο Μάρκος με την Κρίστια πηγαίνουν στο σπίτι της Χλόης και του Παύλου για το δείπνο. Με το που φτάνουν, όμως, ο Παύλος αιφνιδιάζει την Κρίστια.
Ο Άρης, απελπισμένος, μη βλέποντας λύση στην κατάσταση, σκέφτεται να πάρει τη Λουίζα να φύγουν. Η Μαρήλια προσπαθεί να τον πείσει να μιλήσουν με τον Άλκη, αλλά, ο Άρης δε θέλει.

Η Λουίζα τηλεφωνεί στον Θέμη και του λέει ότι είναι σ΄ ένα ξενοδοχείο κι ότι είναι καλά. Ο Θέμης, πολύ ανήσυχος γι΄ αυτήν, την παρακαλεί να του πει πού είναι το ξενοδοχείο.
Ο Χριστόφορος είναι στο σπίτι του με την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι άλλο σε σχέση με τη Βαγγελιώ και το φόνο του Νικήτα. Ο Χριστόφορος δεν έχει θυμηθεί τίποτα άλλο, αλλά, όταν διαβάζει το τελευταίο κομμάτι του ημερολογίου της Βαγγελιώς, συμβαίνει κάτι αλλόκοτο, που τον αφήνει άφωνο.

Η Λουίζα, πάνω στην απελπισία της, αποφασίζει να γυρίσει σπίτι της κι ο Θέμης την πάει με το αυτοκίνητο του. Μόλις φτάνουν, όμως, βρίσκονται αντιμέτωποι με κάτι ζοφερό, που θ΄ αλλάξει για πάντα τη ζωή και τη σχέση τους.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ