Το Ναυάγιο: Σκηνές που συγκλονίζουν – Ανατριχίλα με το trailer της νέας σειράς του Mega

423

Το νέο πρόγραμμα του MEGA αναμένεται να είναι καθηλωτικό, με τη σειρά ”Το ναυάγιο” να αποτελεί τη μεταφορά μιας ιστορίας από το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη στη μικρή οθόνη.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα κυκλοφόρησε ένα νέο και πιο ολοκληρωμένο trailer, με τις σκηνές να είναι τόσο ρεαλιστικές και οι ερμηνείες συγκλονιστικές, που το κάνουν το σύνολό του καθηλωτικό!

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Ναυάγιο θα τα βρίσκεις εδώ.

Η υπόθεση της σειράς
Στη σειρά θα παρακολουθήσουμε το πολύνεκρο ναυάγιο του πλοίου «Ηράκλειον» στη βραχονησίδα Φαλκονέρα, μεταξύ Κρήτης και Πειραιά, το 1966. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την θήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες. Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους…

Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Το καθηλωτικό trailer για το Ναυάγιο

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Ναυάγιο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Ναυάγιο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ