Τζέιμς Καφετζής: Όλη η αλήθεια για το τέλος της φιλίας του με τον Μπάρτζη – “Είναι απολύτως λογικό”

2665

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ζωντανά το πρωί της Τρίτης (14/9) ο Τζέιμς Καφετζής. Ο ίδιος μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο φημολογούμενο τέλος της φιλίας του με τον Νίκο Μπάρτζη.

Οι δηλώσεις του Τζέιμς Καφετζή για τον Νίκο Μπάρτζη
«Με τον Νίκο Μπάρτζη δεν έχει γίνει τίποτα! Απλά τα sites το έχουν πάρει και έχουν κάνει το τόσο τόσο! Απλά εγώ λόγω δουλειάς δεν βρίσκομαι καθόλου στην Αθήνα. Γενικά το καλοκαίρι, γιατί δεν έχω σεζόν, δουλεύω έξι μήνες. Σε αυτούς τους έξι μήνες δουλεύω δέκα με δεκαπέντε ώρες την ημέρα και δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο.

Δεν μπόρεσα ποτέ να ανέβω στην Αθήνα, ο Νίκος κατέβηκε στην αρχή της σεζόν και… αυτό είναι. Δηλαδή τώρα που θα ανέβω, την Παρασκευή, πάλι στην Αθήνα έχουμε μιλήσει να βρεθούμε. Υπήρξαν οι δηλώσεις του Νίκου ότι δεν μιλάμε όσο πριν, αλλά είναι απολύτως λογικό.

Στο Survivor ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο οπότε είναι απολύτως λόγικό να είμαστε έτσι, αλλά τώρα που δουλεύω στη Ρόδο το καλοκαίρι δεν έχω τον χρόνο να ανέβω στην Αθήνα και εκείνος έχει το μαγαζί του. Πραγματικά δηλαδή αυτό είναι μόνο. Δεν έχει γίνει κάτι».

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ