10 + 3 εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας φυγάς»

191

Η αγωνία στον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» κορυφώνεται, αφού η συνέχεια της σειράς βρίσκει τις ζωές όλων στην κόψη του ξυραφιού.

Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Έρωτας φυγάς», την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00, δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο χώρο όπου γίνονται τα γυρίσματα της σειράς και να συνομιλήσουν με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της.

Μέσα σε ένα εύθυμο και χαρούμενο κλίμα οι ηθοποιοί καλωσόρισαν τους δημοσιογράφους και μίλησαν για τους ρόλους τους, τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται αλλά και τις ανατροπές που θα δούμε στον δεύτερο συγκλονιστικό κύκλο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η αγωνία στον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» κορυφώνεται, αφού η συνέχεια της σειράς βρίσκει τις ζωές όλων στην κόψη του ξυραφιού. Η λογική έχει παραδοθεί στα πιο βαθιά και μύχια ένστικτα. Η απόγνωση οπλίζει το χέρι της Αλεξάνδρας και το στρέφει εναντίον του Ιάσονα, ο οποίος μοιραία πληρώνει τα λάθη του. Ο Μάρκος προσπαθεί ξανά να τη σώσει, αλλά για ακόμη μια φορά τα εμπόδια φαντάζουν ανυπέρβλητα. Τα γεγονότα και οι εξελίξεις φέρνουν μια εκκωφαντική σιγή στο Κιάρι που κάνει όσους ήταν μέχρι τώρα σιωπηλοί μάρτυρες, αν όχι συνένοχοι, να έρθουν αντιμέτωποι με τον εαυτό τους . Νέες συμμαχίες γεννιούνται, που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. Το Κιάρι σίγουρα μπαίνει σε άλλη εποχή.

Ο κύκλος της βίας φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ. Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως κάνουν τους θύτες θύματα. Όλοι γίνονται επικίνδυνοι για όλους. Όλοι είναι αθώοι και ένοχοι μαζί. Και η αλήθεια είναι μία. Η πραγματική αλήθεια για τους Δεμερτζήδες που αποκαλύπτεται με την άφιξη μιας μυστηριώδους γυναίκας και ενός γοητευτικού νέου άνδρα, δυο αγκάθια από το παρελθόν. Παλιοί και νέοι έρωτες μπλέκουν μοιραία σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους μην αφήνοντας κανέναν και τίποτα ίδιο. Εκτός από έναν κουρελιασμένο «ΈΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» που ποτέ δεν σταματάει μέχρι να βρει τον προορισμό του. Θα τα καταφέρει άραγε;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HappyTv.gr (@happytv.gr)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HappyTv.gr (@happytv.gr)

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ