Η Γη της Ελιάς: Γιατί η Χάιδω ικετεύει τον Κουράκο;

479

Η Γη της Ελιάς: Ο τρίτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Η Γη της Ελιάς» αναμένεται να φέρει νέες αναταράξεις στη ζωή της Χάιδως….

Γη της Ελιάς: Αντιμέτωπη με τον Λυκούργο…

Αυτό οφείλεται σε δύο σημαντικούς λόγους. Αρχικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την απόφαση να χωρίσει από τον Λυκούργο, ένα γεγονός που θα την βάλει σε έναν πολύ δύσκολο συναισθηματικό αγώνα. Και δεύτερον, θα αναγκαστεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα όταν θα διαπιστώσει ότι η ζωή του γιου της κινδυνεύει λόγω δικών της λαθών.

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο Σωτήρης Βαφέας εμφανίζεται στην Αρεόπολη διψασμένος για εκδίκηση. Ο λόγος είναι ο θάνατος του αδελφού του, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τα χέρια της Χάιδως. Αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, στρέφει την προσοχή του στον Φίλιππο, τον οποίο βάζει στο στόχαστρο του και στήνει ενέδρα θανάτου. Παρόλο που πυροβολεί προς την κατεύθυνσή του, δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν τον πετυχαίνει.

Ο Φίλιππος, αφού αποφεύγει την επίθεση του Σωτήρη, καταλαβαίνει την ταραχή που προκαλείται στη Χάιδω. Η αγωνία και ο φόβος της Χάιδω είναι αναπόφευκτοι, καθώς συνειδητοποιεί ότι η ζωή του γιου της κινδυνεύει λόγω των δικών της πράξεων και αποφάσεών της. Έτσι, λοιπόν, αναλαμβάνει άμεση δράση και καταφεύγει στον Κουράκο, προκειμένου να ζητήσει βοήθεια και συμβουλές.

Στον Κουράκο, η Χάιδω εκφράζει την αγωνία της και τους φόβους της λέγοντας του: «Αστυνόμε, δεν θα αντέξω να χάσω κι άλλο παιδί». Ο αστυνόμος, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της κατάστασης, της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τον Φίλιππο και να αποτρέψει τον Σωτήρη από το να τον βλάψει.

_________________________________________________________________

Δείτε το τρέιλερ

Η Γη της Ελιάς | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Κυριακή 24/9 21:00 (trailer)

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ