8 Λέξεις: Η Ιφιγένεια σοκάρεται από τις αποκαλύψεις του πατέρα της…

431

Για μια ακόμη φορά – όπως θα δούμε στη συνέχεια – η οικογένεια Μαρόγλου θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων της σειράς 8 λέξεις καθώς ο νεαρός Άλκης, εμφανίζεται και η Ιφιγένεια μαθαίνει για τη σχέση που έχει ο Μιλτιάδης μαζί του.

Η εμφάνιση του νεαρού Άλκη στη ζωή της οικογένειας Μαρόγλου έχει φέρει τα πάνω – κάτω. Η όλη αυτή εξέλιξη δεν είναι καθόλου εύκολη για το Μιλτιάδη ο οποίος καταφέρνει να κλονίσει για μια ακόμη φορά τη σχέση εμπιστοσύνης του με την Κατερίνα η οποία ανακαλύπτει ότι ο αγαπημένος της σύζυγος τις έκρυβε ένα ακόμη μυστικό. Ο Μιλτιάδης όσο περνούν οι μέρες δείχνει να δένεται με τον Άλκη. Εν αγνοία της Κατερίνας συναντιούνται συχνά – πυκνά, είτε για καφέ, είτε για φαγητό.

Η Ιφιγένεια από την επικοινωνία που έχει με τους γονείς της καταλαβαίνει ότι κάτι τις κρύβουν. Όσο και να θέλουν να τα μπαλώσουν ο Μιλτιάδης με τη Κατερίνα δεν τα καταφέρνουν. Η Ιφιγένεια φθάνει στην Αθήνα και ζητεί να μάθει από τους γονείς της το μυστικό που της κρύβουν.

Στη συνέχεια της σειράς 8 λέξεις ο Μιλτιάδης, μη αντέχοντας να λέει άλλο ψέματα στην Ιφιγένεια θα βρει τρόπο να τη προετοιμάσει για την ύπαρξη ενός πιθανού αδελφού της. Όταν στη συνέχεια η Ιφιγένεια μάθει για τον Άλκη και τι έχει συμβεί θα μείνει με το στόμα ανοιχτό καθώς δεν περίμενε ποτέ να ακούσει κάτι τέτοιο από το στόμα του πατέρα της

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ