Αυτά είναι τα αγαπημένα «ζευγάρια» της Κάτιας Δανδουλάκη από τις Άγριες Μέλισσες (video)

741

Για την πετυχημένη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί μίλησε η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της σειράς.

Αναφερόμενη στις «Άγριες Μέλισσες» εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η σειρά έχει σημειώσει τέτοια επιτυχία και αποκάλυψε ποια είναι τα αγαπημένα της «ζευγάρια».

«Το μήνυμα που προβάλλει η σειρά είναι η ζωή, η αγάπη, ο πόνος, το μίσος, η βία. Τι αισθανόμαστε δηλαδή μέσα μας. Το μήνυμα είναι η ίδια η ζωή. Δεν υπάρχει κανένα άλλο μήνυμα», ανέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε πως «το θέμα είναι η διαχείριση των θεμάτων. Εδώ, λοιπόν, η διαχείριση είναι τέτοια που, όταν συμμετέχει με τέτοια λαχτάρα ο κόσμος, σημαίνει πως έχει αντίκτυπο στην ψυχή του.

Ο κόσμος αγκιστρώθηκε από το πρώτο επεισόδιο. Δεν αγκιστρώνεσαι μονάχα όταν κάθεσαι χαλαρά. Όταν έχει αντίκτυπο στην ψυχή σου. Άρα ο κόσμος κάτι νιώθει. Κάπου κλαίει και κάπου γελάει, γιατί υπάρχουν και πολύ ωραίες κωμικές σκηνές».

Όσον αφορά, ωστόσο, στο δικό της αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε πως «αυτό το δίδυμο του νομοτάρχη με την μαμά του! Και ο κουρέας με τον καφετζή, επίσης».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ