Χάρης Ρώμας: Θα ξαναπαντρευόμουν για πρακτικούς λόγους

125

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή


Ιδιαίτερες και ξεχωριστές αποκαλύψεις έκανε για την προσωπική του ζωή ο Χάρης Ρώμας. Με πολύ τρυφερά λόγια μίλησε για τον άνθρωπο που βρίσκεται στο πλευρό του τα τελευταία δέκα χρόνια και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμα ένα γάμο, καθώς όπως είπε ο πρώτος «δεν φτούρισε».

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο».

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας εξομολογήθηκε πως με την σχέση του είναι μαζί τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ για το αν θα έκανε έναν γάμο είπε πως «ακόμη και αυτό. Θα έκανα, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ