Άγρια Γη (13/12): «Ποιος είσαι και τι ζητάς;» – Αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα

244

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 13/12 επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη του ΣΚΑΙ.

Οι αποψινές 13/12 εξελίξεις της Άγριας Γης

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Άγρια Γη θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Ελπίδα με τον Αρη νιώθουν πολύ ερωτευμένοι και το εκφράζουν ο ένας στον άλλον. Η Ολγα, από την άλλη, καταλαβαίνει την κρυφή τους σχέση και δυσαρεστείται. Παράλληλα, η εξαφάνιση της Μυρτώς τους έχει αναστατώσει όλους και την ψάχνουν. Ο Αρης με τον Βαγγέλη καταστρώνουν ένα σχέδιο και η απάτη του Βλάσση αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη και τον Θωμά. «Δεν είσαι ο Νικόλας Γαλάνης! Ποιος είσαι και τι ζητάς;

Ντροπή σου να εκμεταλλεύεσαι τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων», του τονίζουν. Μια αδιαθεσία της Μυρτώς θα τη φέρει για πρώτη φορά κοντά και στους δύο γιους της. Η Ολγα ζητά από την Ελπίδα να χωρίσει τον Αρη, αλλά εκείνη της εξομολογείται: «Δεν θα χωρίσω με τον Αρη ό,τι κι αν λες! Τον αγαπάω και είμαι ερωτευμένη μαζί του», ομολογεί.

Τι θα δούμε αύριο 14/12
Η Ελπίδα έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Κωστής ακούει τη συζήτησή τους με την Όλγα και το εκμυστηρεύεται στον Στέφανο. Ο τελευταίος, πικραμένος, πλησιάζει ερωτικά την Κατερίνα, κάτι που φαίνεται να το μετανιώνει αμέσως, σε αντίθεση με την Κατερίνα, που πιστεύει πως επιτέλους βρήκε ανταπόκριση στον έρωτά της. Ο Βλάσσης ζητάει λεφτά από την Ολγα για να της αποκαλύψει ποιος είναι ο αληθινός Νικόλας Γαλάνης, ενώ ταυτόχρονα εκβιάζει τον Αρη για να μην της μιλήσει και τον Θωμά για να μην αποκαλύψει το μυστικό, του ποιος πραγματικά είναι ο Στέφανος. Ο Μάνος επιστρέφει μετά την επιτυχή επέμβαση και βλέπει για πρώτη φορά την Αννα και τη Νάντια. Η Μυρτώ εξακολουθεί να κρύβεται από την Ολγα, στην αποθήκη που την επισκέπτονται με προφυλάξεις Στέφανος και Αρης.

Ο Χρήστος, που δεν σταμάτησε ποτέ να θέλει να εκδικηθεί την Ολγα, αποφασίζει να φτάσει σ’ εκείνη χρησιμοποιώντας την αδελφή της. Ετσι υπό την απειλή αναγκάζει τη Ρόζα να τον οδηγήσει σ’ εκείνη: «Θα με πας τώρα στην αγαπημένη σου αδελφή, αλλιώς θα σε σκοτώσω», τη φοβερίζει. Η Ολγα παγώνει όταν τον βλέπει απειλητικό μπροστά της: «Τι κάνεις εσύ εδώ;», του λέει και εκείνος κρατάει φυλακισμένη την αδελφή της: «Ηρθα να τελειώσω αυτό που άρχισα», της απατάει. Η κατάσταση ομηρίας της Ρόζας από τον Χρήστο λήγει επεισοδιακά, με την Ολγα να τον αφοπλίζει και να τον απειλεί. Αυτό που συνέβη όμως, οδηγεί σε νέα σύγκρουση τη Ρόζα με την Ολγα. Κι ενώ ο Χρήστος κινδυνεύει να συλληφθεί, ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη, ο οποίος αναγκάζεται να τον κρύψει από την Ολγα. Εκείνη υποψιάζεται ότι κρύβεται στο σπίτι του Αρη και αποφασίζει να δράσει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Άγρια Γη Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Άγρια Γη

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ