Άγρια Γη: Ελπίδα και Άρης ζουν κρυφά τον έρωτα τους

234

Η Ελπίδα συνεχίζει να είναι ερωτευμένη με τον Άρη και ζούνε τον έρωτα τους κρυφά στην Άγρια Γη. Όμως, όλα θα αλλάξουν μετά από μια αποκάλυψη.

Η Ελπίδα θα βγει εκτός εαυτού με την Ρόζα και τon Χρήστο, σε τέτοιο σημείο μάλιστα που θα αρπάξει το όπλο της και θα τον σημαδέψει. Την ίδια ώρα, η Ελπίδα θα απολογηθεί στον Κώστα για τον κρυφό έρωτά της με τον Άρη.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Άγρια Γη θα τα βρίσκεις εδώ.

Όσα θα δούμε σήμερα 15/12 στην Άγρια Γη
Η επόμενη μέρα του πάρτι στο σπίτι του Άρη βρίσκει τον Μάνο και τη Νάντια να έχουν κοιμηθεί μαζί. Η κατάσταση ομηρίας της Ρόζας από τον Χρήστο λήγει επεισοδιακά, οδηγεί όμως σε νέα σύγκρουση της Ρόζας με την Όλγα.

Ο Άρης κι η Ελπίδα συνεχίζουν να ζουν κρυφά τον έpωτά τους, αλλά η Ελπίδα νιώθει τύψεις, επειδή λέει ψέματα στον Κωστή. Παράλληλα, ο Άρης ψάχνει εναγωνίως τον Βλάσση, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Υποψιάζεται ότι η Όλγα έχει ήδη μάθει από εκείνον την πραγματική ταυτότητά του.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος αναλαμβάνει δράση και εφαρμόζει ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να βγάλει τον Βλάσση από τη μέση, ενώ ο Χρήστος κινδυνεύει να συλληφθεί και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη.

Κι ενώ ο Αλέξης ανακοινώνει στην Ελπίδα πως αποφάσισε να φύγει από τον τόπο τους και να κάνει μια νέα αρχή, η Κατερίνα, μετά την απόρριψη του Στέφανου, φεύγει από το ιατρείο. Την περιμένει όμως κι άλλη απογοήτευση, αυτή τη φορά από τον πατέρα της.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Άγρια Γη Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Άγρια Γη

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ