Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος

303

Νέες συγκινήσεις περιμένουν τους «φαν» της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» καθώς η Δρόσω ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή. Η Δρόσω ντύνεται νυφούλα έχοντας από δίπλα τις πολυαγαπημένες της αδελφές Ελένη και Ασημίνα που είναι πολύ συγκινημένες.

Η αντίδραση της Μυρσίνης

Την ώρα του μυστηρίου Νικηφόρος και Ασημίνα αρραβωνιάζονται κρυφά και ο Παπά Γρηγόρης που είναι παρόν πείθει το ζευγάρι να παντρευτεί μαζί με την Δρόσω και τον Κωνσταντή. Κι αυτό για να τηρηθεί το έθιμο της εποχής εκείνης που δεν επέτρεπε στα αδέλφια να παντρευτούν δύο αδελφές παρά μόνο αν το μυστήριο γίνονταν την ίδια στιγμή. Έτσι έχουμε δύο γάμους και διπλές χαρές για το Διαφάνι.

Τα ευχάριστα όμως συνεχίζονται καθώς η Δρόσω ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και το λέει αμέσως στον Κωνσταντή ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, στις «Άγριες Μέλισσες».

Η μόνη που θα αντιδράσει αρνητικά θα είναι για μια ακόμη φορά η Μυρσίνη η οποία γίνεται πυρ και μανία στο άκουσμα ότι η Δρόσω περιμένει παιδί από τον γιό της τον Κωνσταντή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ