Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ζωή θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία

271

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού η Ζωή θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία.

Αχ βρε Ζωή, τι ψυχούλα είσαι και ‘συ με τον παρανοϊκό που έμπλεξες…

Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να το σκάσει από τη φυλακή και βάζει μπροστά το σχέδιο της απόδρασης του. Ο Πέτρος με το Ζάχο παρακολουθούν τον Ακύλα και προσπαθούν να αποτρέψουν τα σχέδια του όμως δεν τα καταφέρνουν. Γίνεται μάχη σώμα με σώμα ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό με πολλούς νεκρούς.

Η είδηση πως ο Ακύλας κυκλοφορεί ελεύθερος σκορπά τον τρόμο στο χωριό και στις οικογένειές Μεγαρίτη και Σεβαστού. “Τώρα θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος. Σίγουρα θα θελήσει να εκδικηθεί. Καλό είναι να είμαστε απόλυτα προσεκτικοί σε ό,τι κάνουμε.” λέει ο Δούκας στα παιδιά του.

Την ίδια ώρα η Ζωή με την Αιμιλία και τα παιδιά προσπαθούν να βρουν που έχει κρύψει τα λεφτά του Ακύλας. Όσο δεν θα έχει ρευστό τόσο δεν θα μπορεί να κινηθεί. Ο Δούκας με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθεια του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα.

Όσο όμως συμβαίνουν αυτά η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία στη δική του Δούκα. “Δηλώνω πως όσα είχα καταθέσει στη δική του Δούκα Σεβαστού για τη δολοφονία του Θέμελη ήταν όλα ψέματα.

Εκείνο το βράδυ δεν ήμουν με το Δούκα.” λέει και η υπόθεση Θέμελη, ανοίγει ξανά με τον Δούκα να βρίσκεται ενώπιον του εισαγγελέα. Ο Ακύλας που κρύβεται με τους λίγους συντρόφους που του έχουν απομείνει στα βουνά είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τα λεφτά του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Η Ελένη δέχεται ένα απρόσμενο δώρο από τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή που της προτείνουν να βαφτίσουν το παιδί της ενώ ο Κυριάκος κάνει μία επαγγελματική πρόταση στην Ουράνια. Ο Σταμάτης εξομολογείται τα αισθήματα του για τη Βιολέτα στον Παναγιώτη και ο τελευταίος παίρνει μία μεγάλη απόφαση.

Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας από τους άντρες του Ακύλα πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα. “Ή τα λεφτά μου ή τη σκοτώνω.” τους λέει και η Ζωή κρυφά από όλους αποφασίζει να ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα για να σώσει την αδερφή της από τα χέρια του.

Αν και γνωρίζει πολύ καλά το μένος που έχει εκείνος μαζί της ύστερα από την αποκάλυψη πως η Κορίνα δεν είναι δικό του παιδί ωστόσο θυσιάζεται για να σωθεί η Αιμιλία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ