Αρχική SLIDER Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το ανατρεπτικό φινάλε και το νέο συμβόλαιο...

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το ανατρεπτικό φινάλε και το νέο συμβόλαιο θανάτου

947

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως θα υπάρξει ανατρεπτικό φινάλε και το νέο συμβόλαιο θανάτου.

ΑΑΑΑΧ Μας έχετε κάψει με τις ανατροπες!!!

Με τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου ολοκληρώνεται για φέτος ο πρώτος κύκλος της σειράς του mega που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Κάποιες από τις ιστορίες της σειράς τελειώνουν και κάποιες άλλες ανοίγουν αφήνοντας ερωτηματικά που έρχονται να απαντηθούν στον δεύτερο κύκλο που θα ακολουθήσει το Σεπτέμβριο.

Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου θα κυλήσει ήρεμα η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να πάρουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο τα καλά του γάμου. Η μεγάλη μέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους, ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι ενώ η αρετή τρώγεται μόνη της επειδή μένει έξω από όλα αυτά.

Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία την νύφη η οποία καταφτάνει πανέμορφη συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας καθώς ενώνονται πλέον ενώπιον θεού και ανθρώπων. Ακολουθεί η βάφτιση του μωρού τους όταν τα μυστήρια τελειώνουν όλοι επιστρέφουν σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει.

Όλοι είναι χαρούμενοι εκτός από τον Κουράκο που περιμένει ένα τηλεφώνημα με αγωνία, και έχει να κάνει με την σύλληψη της σπείρας των ναρκωτικών. Ωστόσο έχει αναλάβει παράλληλη δράση και ο Δημοσθένης, ο οποίος δεν ανέχεται παιχνίδια πίσω από την πλάτη του.

Το συμβόλαιο θανάτου εκτελείτε τόσο για τον Δημήτρη όσο και για τον Ανέστη. Είναι και οι δυο νεκροί, γεγονός που θα ταράξει και θα εξοργίσει τον Γιώργη που ήταν έτοιμος, να ξεσκεπάσει όλη την εγκληματική τους δράση. Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για πολλούς όμως. Ο Κωνσταντίνος παίρνει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ξεμπερδέψει ποτέ και να ξεφύγει από την παραμονή δράση.

Ο Δημοσθένης εκτός από τα λόγια και με τα έργα του, του δείχνει ότι δεν αστειεύεται. Την ίδια στιγμή η Αθηνά θα πρέπει να δείξει ότι θρηνεί τον γιό της, ενώ στην πραγματικότητα έχει απαλλαχτεί μια και καλή από τον φόβο να αποκαλυφθούν όλα.

Μόνο η Αναστασία δείχνει να πονάει πραγματικά για τον θάνατο των δύο και περισσότερο για τον Ανέστη. Όλα αυτά θα μαθευτούν μετά το γλέντι του γάμου. Όσο για τον Ιάκωβο, όπως πρώτοι σας είχαμε γράψει, πεθαίνει, ενώ η οικογένεια Βρεττάκου βυθίζεται στο πένθος και μία νέα ιστορία μπαίνει για ν’ αναπτυχθεί στον νέο κύκλο.

Η οικογένεια και κυρίως ο Ισίδωρος με τον Μάνο και την Αντιγόνη, προσπαθούν να πάρουν την μικρή Αγγελική κοντά τους, καθώς το παιδί μετά τον θάνατο της Φάνης καταλήγει σε ίδρυμα.

Τίποτα δεν είναι εύκολο όμως, καθώς η Αγγελική έχει δοθεί με παράνομη υιοθεσία και κανείς δεν μπορεί να το αποδείξει. Εδώ θα παίξει μεγάλο ρόλο και η Μαρία, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, που φυσικά θα αποφασίσει να μιλήσει με όποιο κόστος απέναντι στην κόρη της.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας