ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – Spoiler: Ο σκοτεινός ρόλος του Μελέτη στον τρίτο κύκλο

278

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις και στον επόμενο κύκλο της αγαπημένης σειράς ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ

Ένας χαρακτήρας που θα μας διχάσει ακόμη περισσότερο στα νέα επεισόδια. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες προβλέπεται ήδη ανατρεπτικός, καθώς στο επίκεντρο δε θα αργήσουν να βρεθούν ο Μελέτης και ο Ακύλας Μεγαρίτης. Ο Δούκας βρίσκεται στην Λάρισα, έχοντας ρίξει μαύρη πέτρα στο Διαφάνι.

Στην τελευταία σκηνή, ο Μελέτης κάθεται στο γραφείο του θείου του, με το υπόλοιπο σπίτι να είναι άδειο και διαλυμένο. Το νέο του “αφεντικό” βγαίνει από τη φυλακή και αναλαμβάνει τα ηνία του κακού στο Διαφάνι. Ο Μελέτης θα είναι στο πλευρό του, με ένα νέο αφεντικό να γεννιέται για τον ίδιο.

Το ερώτημα, όμως, παραμένει το εξής: Ο Μελέτης θα παρουσιάσει μία ακόμη πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού του, στον τρίτο κύκλο, ή ο θάνατος της Ανέτ θα τον σταματήσει οριστικά από την αυτοκαταστροφή και το έγκλημα; Θα παλέψει για να γίνει ισχυρός, σαν τα “αφεντικά” του ή θα παλέψει για να φέρει την λύτρωση στον ίδιο, αλλά και στους γύρω του;

Τα πρόσωπα στη ζωή του Μελέτη

Η φιλία του με τον Κωνσταντή έχει λήξει οριστικά. Ο Δούκας είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τη χούντα, αλλά μόνο για οικονομικούς λόγους. Μία περίεργη χημεία θα αναπτυχθεί ανάμεσα στον Ακύλα και στην Μυρσίνη, καθώς ο σκοπός τους θα είναι κοινός: Η εκδίκηση με το αίμα των αδελφών Σταμίρη.

Ο Μελέτης θα βρίσκεται κάπου στη μέση. Είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα μας προβληματίσουν αρκετά, τη νέα σεζόν. Ένας ήρωας που έχασε όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα: Την μητέρα του, την Πηνελόπη, τον Κωνσταντή, την Δόμνα. Κανένας δεν είναι πια κοντά του, με τους περισσότερους να τον μισούν για τα φρικτά του λάθη.

Μάλιστα, η Πηνελόπη θα επιστρέψει από το Παρίσι, βάζοντας πολλές φορές σε κίνδυνο τον εαυτό της. Ακολουθεί το έργο του Αλέξη και εναντιώνεται στο νέο καθεστώς. Ένα καθεστώς που ο Μελέτης υιοθετεί, βάζοντας ψηλά το συμφέρον. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα τινάξει τα πάντα στον αέρα, με το ερώτημα για το εάν ο Μελέτης θα αλλάξει, να απασχολεί πολύ το κοινό.

Θα είναι το νέο τσιράκι του Ακύλα ή θα παλέψει θα να λυτρωθεί από τα λάθη του; Θα στηρίξει τον Δούκα, ή θα επιχειρήσει να πάρει την θέση του; Όπως και να έχει, ο ρόλος της Δόμνας επιστρέφει και θα είναι καταλυτικός για την πορεία του Μελέτη στη σειρά. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο.

Πηγή: youfly.com

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ