Άγριες Μέλισσες: Το απειλητικό τηλεφώνημα – Η εκδίκηση της Δρόσως

233

Αντιμέτωπες θα βρεθούν οι τρεις αδελφές Σταμίρη, για ακόμη μία φορά. Ενώ η Δρόσω προσπαθεί να διαχειριστεί την κρίση της στις Άγριες Μέλισσες, η Ελένη τηλεφωνεί στην Ασημίνα, ζητώντας της εξηγήσεις. Η αντιπαράθεση δεν αργή να ξεκινήσει, με την Ασημίνα να υποστηρίζει πως έκανε το καλύτερο για να σώσει την οικογένειά της.

Η Ελένη, εξοργισμένη που δεν μπορεί να επιβάλλει την τάξη, επιβάλλει στην μεσαία Σταμίρη να επιστρέψει γρήγορα πίσω. Την ίδια στιγμή, παρηγορεί την Δρόσω, η οποία λυγίζει στην αγκαλιά της, ζητώντας πίσω το παιδί της. Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς;

Το τηλεφώνημα που βάζει σε σκέψεις
Από το Διαφάνι στο Παρίσι στέλνει η Ελένη το μήνυμά της, σχετικά με τις αποφάσεις που πήρε η Ασημίνα, χωρίς να υπολογίσει την Δρόσω, στις Άγριες Μέλισσες. Η συνομιλία τους είναι έντονη, με την μεγαλύτερη Σταμίρη να απαιτεί εξηγήσεις από την αδελφή της. Δε μπορεί να το πιστέψει πως η Ασημίνα, ένας τόσο λογικός και πονόψυχος άνθρωπος, θα φερόταν με αυτό τον τρόπο.

Η Ελένη δε διστάζει να της αποκαλύψει πως η Δρόσω είναι έτοιμη να ξεκινήσει έναν ατελείωτο δικαστικό πόλεμο εναντίον της. Της ανακοινώνει πως πλέον διεκδικεί το παιδί νομικά, δημιουργώντας τον απόλυτο πανικό στην πρωταγωνίστρια. Όσο η Ασημίνα παλεύει να σώσει τον γάμο της με τον Νικηφόρο, η Δρόσω δρα πίσω από την πλάτη της, μπροστά σε όλο το Διαφάνι.

Οι δύο μάρτυρες
Η Δρόσω, δείχνοντας αδιαφορία στην Ελένη και στις ικεσίες της για ψυχραιμία, αποφασίζει να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες. Ανακοινώνει στο καφενείο πως είναι η μητέρα του παιδιού, πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο, πως η αδερφή της τής έκλεψε το παιδί. Όλοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν.

Στη μέση θα βρεθούν και η Ρίζω με τον Φανούρη, από τους οποίους η Δρόσω θα ζητήσει να γίνουν μάρτυρες υπεράσπισης. Οι δυο τους θα αρνηθούν, καθώς αγαπούν και τις δύο το ίδιο. Μάλιστα, η Ρίζω θα συμβουλεύσει την Δρόσω να σταματήσει αυτό που κάνει, διότι βλάπτει το παιδί, τις αδερφές της, αλλά και τον εαυτό της.

Την ίδια στιγμή, η Ουρανία μαθαίνει όλη την αλήθεια για την κολλητή της, την Ασημίνα. Ξεσπάει στην αγκαλιά του Μπάμπη από τύψεις και ενοχές που δεν κατάφερε ποτέ της να σταθεί στο πλευρό της φιλενάδας της. Ο Μπάμπης την παρηγορεί, γεμάτος αγωνία για την εξέλιξη που θα έχει αυτή η ιστορία.

Το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ