Έρωτας Φυγάς: Χαμός στα γυρίσματα με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

1069

Τα νέα επεισόδια του Έρωτα Φυγά αναμένονται καταιγιστικά, με την σειρά του Open να κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Τα γυρίσματα φυσικά έχουν ξεκινήσει και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με τις νέες προσθήκες να φέρουν αναταραχή στο Κιάρι. Μια από αυτές είναι ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος θα υποδυθεί τον Φάνη, τον ανιψιό του Στέφανου Παράσχου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Μπορεί να φανεί στην αρχή ότι έρχεται ειρηνικά και με καλές προθέσεις, ωστόσο θα είναι όλα ψέματα, μιας και μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα και σκοπός του είναι να φέρει τεράστια αναστάτωση στην οικογένεια Δεμερτζή και είναι αποφασισμένος να τον εκδικηθεί και να τον καταστρέψει.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα γυρίσματα και συγκεκριμένα από το καμαρίνι του όπου και ετοιμάζεται να μπει στο σετ του Έρωτα Φυγά.

Όπως φαίνεται, όσο ο κομμωτής του φτιάχνει τα μαλλιά εκείνος θυμήθηκε την ατάκα του Εξαρχάκου στο αεροπλάνο με τη Ρένα Βλαχοπούλου στη σειρά «Μία Ελληνίδα στο χαρέμι».

«Τράβα μαλλί, ανεβαίνουμε», γράφει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ