Η Γη Της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βάζει φρένο στα σχέδια της Αμαλίας

8870

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Ασπασία θα βιώσει δύσκολες στιγμές στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς κάποιος σχεδιάζει να τη δολοφονήσει. Στη συνέχεια, θα αντιμετωπίσει ακόμη μεγαλύτερη καταστροφή όταν εφαρμοστεί ένας οικονομικός έλεγχος και θα της επιβληθούν τρελά πρόστιμα.

Αυτός ο οικονομικός χτύπος θα επηρεάσει επίσης έναν ισχυρό άντρα, τον Δημοσθένη Καπερνάρο, που θα βιώσει τη δική του καταστροφή και θα αντιμετωπίσει δυσάρεστες συνέπειες.

Αυτή η κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα σοβαρή για τον Δημοσθένη, καθώς θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο για πρώτη φορά μετά την αποτυχημένη ομηρία των Βρεττάκων.

Στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου της σειράς, θα προκύψει ένας ακόμη έλεγχος από την εφορία για την Ασπασία και το Δημοσθένη. Κατά τη διάρκεια αυτού του έλεγχου, η Ασπασία θα μάθει επιτέλους για τα οικονομικά σκάνδαλα του άνδρα της.

Τα νέα αυτά θα την πείσουν να αναλάβει δράση και να αποφασίσει να αποκαλύψει τα πάντα, με σκοπό να καταστρέψει τον Δημοσθένη οικονομικά. Ο Δημοσθένης, από την πλευρά του, δεν θα μείνει άπραγος και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την προστασία του, ίσως χρησιμοποιώντας ανθρώπους για να ανατρέψει τα σχέδια της Ασπασίας.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ