Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει κόμμα μαζί με την Αρετή εναντίον του Στάθη

584

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού η Βασιλική κάνει κόμμα μαζί με την Αρετή εναντίον του Στάθη.

Τρομερές εξελίξεις και ανατροπές έρχονται στα νέα επεισόδια στη σειρά Η Γη της Ελιάς, και μία από αυτές είναι πως η Βασιλική, που μέχρι τώρα είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της, και σε όλα ήταν δίπλα στον Στάθη, στον τρίτο κύκλο τον ξεγράφει εντελώς.

Η είδηση πως ο Στάθης και η Ιουλία έχουν ένα παιδί μαζί, θα πέσει σαν βόμβα στην Μάνη αλλά και στις δύο οικογένειες. Βρεττάκοι και Καπερνάροι προσπαθούν να χωνέψουν αυτή την τρομερή αποκάλυψη, η Βασιλική όμως το πάει ένα βήμα παρά πέρα.

Παρότι γνωρίζει πως ούτε ο Στάθης γνώριζε για την ύπαρξη της κόρης του, και δεν είχε θέμα με την Ιουλία και την σχέση τους ποτέ, η Βασιλική παίρνει ανάποδες στροφές μόλις μάθει ότι έχει αδερφή.

Από εκεί που περιμέναμε πως μόνο η Αρετή θα έχει θέμα με αυτό, η Βασιλική δεν λέει να χωνέψει πως δεν είναι πια η μοναχοκόρη του Στάθη, και η συμπεριφορά της αρχίζει και γίνεται αλλοπρόσαλλη.

Η συμπεριφορά της θα απογοητεύσει πλήρως τον Στάθη, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αδιέξοδο μιας και δεν ξέρει ούτε ο ίδιος πως να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Η σχέση τους περνά την μεγαλύτερη κρίση και η ρήξη είναι σχεδόν οριστική. Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ