Σασμός: Η Εύα Αβραμίδη έρχεται στην Άνω Ποριά για να τα φέρει όλα τούμπα

155

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Εύα Αβραμίδη έρχεται στην Άνω Ποριά για να τα φέρει όλα τούμπα.

Ο τρίτος κύκλος του Σασμού αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα, και σε αυτόν θα εισβάλλουν πολλά νέα πρόσωπα. Ήδη ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει σπείρει τον φόβο και τον τρόμο στο χωριό της Κρήτης με την άφιξή του, αφού από τα πρώτα γυρίσματα κρατάει όπλο στα χέρια του, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που θα προκαλέσει αναταραχή στις οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Έχει γίνει πλέον γνωστό πως στα Άνω Πόρια θα βρεθεί και η αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, η οποία ακούει στο όνομα Εύα Αβραμίδη, και θα την υποδυθεί η Πηνελόπη Τσιλίκα.

Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του. Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, την μεγάλωσαν με άνεση και την σπούδασαν.

Η Εύα είναι αρχιτέκτονας. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της.

Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

Ο Παύλος είναι ο μόνος που την γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό στη ζωή της την εκδίκηση.

Το πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω είναι μίας μειλίχιας, ευγενικής, συμπαθητικής κοπέλας, άψογης επαγγελματία, που γίνεται σύντομα αγαπητή στο χωριό.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ