Έρωτας φυγάς: Η Αλεξάνδρα γλιτώνει την Ευγενία από την φυλακή

2198

Η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στη Μαργέτα τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να πει ψέματα…

Έρωτας Φυγάς: Αλλαγή στο σχέδιο της Αλεξάνδρας…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Όταν ο εισαγγελέας καλεί την Ευγενία για να δώσει κατάθεση σχετικά με μια επίθεση κατά της Αλεξάνδρας μα η Αλεξάνδρα σύμφωνα με το TiVi24 αποφασίζει να μην τη βλάψει.

Ο Ιάσονας υποπτεύεται ότι η Αλεξάνδρα δεν προσπάθησε να αυτοκτονήσει στο δάσος και αναζητεί αποδείξεις στην αστυνομία. Εκεί ανακαλύπτει ότι το όπλο ανήκε στον Μάρκο.

Παρόλο που πιστεύει ότι ο Μάρκος δεν θα ήθελε να βλάψει την Αλεξάνδρα, υποθέτει ότι η Ευγενία είναι πίσω από αυτό. Όταν βρίσκεται στο σπίτι τους, ο Ιάσονας απαιτεί απαντήσεις για το συμβάν.

Η Ευγενία παραμένει σιωπηλή ενώ ο Μάρκος και ο Στέφανος απλά τον κοιτάζουν. Ο Ιάσονας απειλεί τον Μάρκο για τις πράξεις της γυναίκας του με καταγγελία, αλλά ο Στέφανος τον προτρέπει να τον σταματήσει. Ο Μάρκος τρέχει και προλαβαίνει τον Ιάσονα πριν καταθέσει κατά της Ευγενίας, προσπαθώντας να τον πείσει να μην το κάνει.

Ο Μάρκος υπόσχεται στον Ιάσονα να αποποιηθεί κάποιες μετοχές της εταιρείας σε αντάλλαγμα τη σιωπή του. Ο Ιάσονας συμφωνεί, αλλά την επόμενη μέρα η Ευγενία συλλαμβάνεται και η Αλεξάνδρα καλείται να καταθέσει.

Μόλις έμαθε για τη σύλληψη της Ευγενίας, ο Μάρκος υποθέτει πως ο Ιάσονας δεν κράτησε τον λόγο του, ενώ τον Στέφανο τον βρίσκει ο Ιάσονας ζητώντας διευκρινίσεις.

Ο Ιάσονας υποστηρίζει πως δεν έχει αποκαλύψει τίποτα και υποψιάζεται πως ίσως ο εισαγγελέας άκουσε τη συνομιλία τους. Και φαίνεται ότι είχε δίκιο. Ο Μάρκος συναντά τον Ιάσονα έξω από το γραφείο του εισαγγελέα και, αγνοώντας την πραγματικότητα, τον κατηγορεί για προδοσία, αλλά ο Ιάσονας του διαβεβαιώνει πως κράτησε τον λόγο του.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος προστατεύει τον Ιάσονα λέγοντας στον Μάρκο πως δεν ήταν εκείνος. Στο γραφείο του εισαγγελέα, με την Αλεξάνδρα και την Ευγενία να βρίσκονται εκεί, ο εισαγγελέας θέτει μια ερώτηση στην Αλεξάνδρα για τον τραυματισμό της. Παρόλα αυτά, η Αλεξάνδρα διαψεύδει την ενοχή της Ευγενίας, αναγκάζοντας τον εισαγγελέα να την αποφυλακίσει.

Στο σπίτι, η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει στη Μαργέτα τους λόγους για τους οποίους προτίμησε να πει ψέματα. Ωστόσο, η θεία Νότα θεωρεί πως η Αλεξάνδρα ενήργησε με σκοπό να προκαλέσει την προσοχή του Μάρκου, ενώ η Ευγενία παραμένει προβληματισμένη.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ