Σασμός: Ο Αστέρης στο πλευρό του Μαθιού

474

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης στο πλευρό του Μαθιού.

Ο Σασμός έρχεται για τρίτη σεζόν με συγκλονιστικές εξελίξεις και ανατροπές, από τα πρώτα επεισόδια. Θα δούμε πως θα έρθουν τα πάνω κάτω στις ζωές των βασικών ηρώων της σειράς του Alpha.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Σασμός στηρίχθηκε πάρα πολύ σε αυτές τις ανατροπές προκειμένου τα δύο τελευταία χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης. Έτσι, από το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου οι φαν του σίριαλ θα μείνουν καθηλωμένοι από τις εξελίξεις.

Μια ηρωίδα που θα δει όλη τη ζωή της να γκρεμίζεται είναι η Καλλιόπη. Η καπετάνισσα δεν θα αντέξει από τις αποκαλύψεις αλλά και από τις αφίξεις στο χωριό. Και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα καταρρεύσει.

Μετά τη λαχτάρα που πέρασε με τον πυροβολισμό του Μαθιού, αλλά και την ταραχή με τον ερχομό του Ανδρέα Βρουλάκη στην Άνω Ποριά, η Καλλιόπη ούτε που ξέρει πως πλησιάζει το τελειωτικό χτύπημα.

Μάλιστα από το ίδιο το παιδί της, τον Αστέρης. Ο τελευταίος θα μάθει ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή και η αποκάλυψη αυτή θα αλλάξει όλη τη ζωή του.

Θα χάσει τον κόσμο από τα πόδια του και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι όλα τα δεινά έγιναν και με πρωταγωνιστή εκείνον, επειδή ο αδελφός του δεν παραδέχθηκε ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή.

Αντιλαμβανόμενος τι προκάλεσε ο αδερφός του, και πως ο θάνατος του Πετρή ήταν μία κατάφορη αδικία, κοντεύει να χάσει τα λογικά του. Πλέον είναι οικογένεια με την Αργυρώ και τους ενώνει το παιδί.

Πώς θα αντιδράσουν οι Βρουλάκηδες όταν μάθουν κι εκείνοι την αλήθεια; Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχασαν τον Πετρή και του έμεινε η ρετσινιά για ένα φόνο που δεν έκανε ποτέ.

Ο Αστέρης πάντα ήταν δεμένος με τον αδερφό του, δεν τον εγκαταλείπει και παρά την οργή του, λέει να πει τα πάντα στην αστυνομία και πως υπάρχει χρόνος να παραδοθεί. Απογοητεύεται όμως όταν αντιλαμβάνεται πως ούτε η Καλλιόπη ούτε εκείνος έχουν καμία διάθεση να πουν την αλήθεια.

Τότε δεν του μένει άλλη επιλογή, θα τους ξεγράψει εντελώς! Η Καλλιόπη μόλις ακούει τον γιο της να λέει ότι πλέον οικογένειά του είναι οι Βρουλάκηδες, διαλύεται.

Το χτύπημα θα είναι μεγάλο από την αρχή μάλιστα του τρίτου κύκλου. Το πρώτο επεισόδιο του γ κύκλου της σειράς Σασμός θα προβληθεί στις 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΗ – ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ