Έρωτας Φυγάς: «Μακάρι η σφαίρα να έβρισκε εμένα, όχι αυτόν..»

710

Λίγο πριν το συγκλονιστικό φινάλε της σεζόν, της σειράς “Έρωτας Φυγάς” ο Ιάσονας θα δεχτεί τρεις σφαίρες από την αγαπημένη του σύζυγο.

Το ζευγάρι θα περάσει πάρα πολύ άσχημα, με τη σχέση τους να περνά για ακόμη μια φορά κρίση.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Μόλις ο Ιάσονας μάθει πως η Αλεξάνδρα κάνει τα πάντα, για να βλέπει τον Μάρκο, θα χάσει το μυαλό του. Αμέσως, θα αρπάξει το όπλο, θα την σύρει σε ένα δάσος και θα απειλήσει να την σκοτώσει. Βέβαια, δε θα το κάνει, θα δειλιάσει, θα απομακρυνθεί από κοντά της..

Η Αλεξάνδρα, θολωμένη κι απελπισμένη, θα επιστρέψει στο αρχοντικό σε τραγική κατάσταση. Ο Ιάσονας θα της φωνάξει πως δε θα ξανά δει τα παιδιά της, ποτέ! Τότε εκείνη, μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή της, θα τον πυροβολήσει στο στήθος!

Ο Ιάσονας θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αφαιρέσουν τις σφαίρες, στον Έρωτα Φυγά. Η Αλεξάνδρα θα μπει στη φυλακή και η Μαργέτα θα γονατίσει έξω από την πόρτα του ιατρείου.

“Έπρεπε να πυροβολήσει εμένα, όχι αυτόν!”, θα πει με δάκρυα στα μάτια. Ο Στέφανος θα τρέξει στο πλευρό της, θα προσπαθήσει να της δώσει κουράγιο, όμως όλα θα είναι μάταια. Θα καταφέρει ο Ιάσονας να επιβιώσει από το χτύπημα;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ