Έρωτας Φυγάς: Oι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας – Επόμενα επεισόδια 171 έως 175

941

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια 171 , 172 ,173 , 174 , 175 : . Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN Έρωτας Φυγάς.

Επεισόδιο 171
Δευτέρα

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Αλεξάνδρα αφήνει άφωνους Ιάσονα και Ευγενία αποδεικνύοντας περίτρανα ότι το φουλάρι που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Μάρκου δεν ανήκει σε εκείνη.

Ο Νικόλας οδηγείται στην Εισαγγελέα για τα νοθευμένα ποτά στο μαγαζί.

Η Νότα καταφέρνει με τον τρόπο της επιστρέψει κι εκείνη σπίτι του Στέφανου, εκείνος όμως καλεί τη Μαργέτα , ζητώντας μια συνάντηση στο γνωστό τους μέρος…

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 172 στις 13/6/23

Επεισόδιο 172
Τρίτη

Τα επαναλαμβανόμενα ξεσπάσματα της Ευγενίας, ταράζουν την οικογένεια Δεμερτζή και αναγκάζουν τον Ιάσονα να λάβει ειδικά μέτρα.

Την ίδια ώρα ο Μάρκος πανηγυρίζει την επιτυχία της νέας επιχειρηματικής του
κίνησης, όμως η ανατροπή δεν θα αργήσει να γίνει, φέρνοντάς τον αντιμέτωπο με δυσάρεστες καταστάσεις.

Παράλληλα, ο Στρατής βλέπει την αδελφή του σε τρυφερές στιγμές με τον Νικόλα, και η Γεωργία, προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα.

Ένας περιστασιακός εργάτης ομολογεί ότι σκότωσε τον Φίλιππο και συλλαμβάνεται – ποια θα είναι η αντίδραση του Μάρκου;

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 173 στις 14/6/23

Επεισόδιο 173
Τετάρτη

Τη στιγμή που ο Στρατής λογοδίνει την αδελφή του, Ρηνιώ, στον Νικόλα, η εισαγγελέας, Νάντια, δέχεται μια ανώνυμη καταγγελία που ενοχοποιεί τον Ιάσονα για τον φόνο του ξαδέλφου του, του Κωστάκη.

Ο Ιάσονας, έχει αποφασίσει πως, αν τον στριμώξουν, θα καταδώσει τον Μάρκο για τον φόνο. Η Αλεξάνδρα, τον ακούει και τρέχει να προειδοποιήσει τον Μάρκο, που της παραδέχεται την ενοχή του. Η Ευγενία τους παρακολουθεί και τους φωτογραφίζει μαζί.

Ο Λαυρέντης, απειλεί τον Κοντογιάννη για τα λεφτά που του χρωστάει. Λίγο μετά βρίσκεται μαχαιρωμένος. Ο Μάρκος, που πήγε να τον επισκεφτεί στη φυλακή, δεν προλαβαίνει να
μάθει τον ηθικό αυτουργό. Ο Λαυρέντης, ξεψυχά λίγο αργότερα παίρνοντας μαζί του το όνομα του πραγματικού ενόχου.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 174 στις 15/6/23

Επεισόδιο 174
Πέμπτη

Στην Εισαγγελέα, για το φόνο του Κωστάκη Αμπατζή, οδηγείται σύσσωμη η οικογένεια Δεμερτζή και Οικονόμου, ενώ Στέφανος και Μαργέτα προτείνουν μια πρόσκαιρη ανακωχή για να επιλύσουν μαζί το ζήτημα που σχολιάζει όλο το Κιάρι.

Από την άλλη πλευρά, Ελπίδα και Νότα ενώνουν τις δυνάμεις τους θέλοντας το κακό των Δεμερτζή.

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 175 στις 16/6/23

Επεισόδιο 175
Παρασκευή

Ο Μάρκος κι ο Ιάσονας πηγαίνουν στην Αθήνα για να βρουν τον άνθρωπο-κλειδί που θα τους βοηθήσει στην υπόθεση της δολοφονίας του Κωστάκη. Η χάρη που ζητά ο Μιχάλης από την Νάντια δεν θα αργήσει να φέρει σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Άννα αποκαλύπτει στον πατέρα της πως έχει προχωρήσει τη ζωή της.

Άραγε θα καταφέρει η οικογένεια Δεμερτζή με την βοήθεια του Μάρκου να βάλει ένα τέλος στις φήμες γύρω από τη δολοφονία του Κωστάκη;

Η Νάντια όμως που είναι υπεύθυνη για την διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης, θα σταματήσει να την ερευνά ή θα συνεχίσει να ψάχνει τον πραγματικό ένοχο;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ