Έρωτας Φυγάς: Παράσχος και γιαγιά Αθηνά χαροπαλεύουν

93

Δύσκολες στιγμές και ώρες αγωνίας έρχονται για τον Παράσχο, αλλά και την γιαγιά Αθηνά, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.

Μία φρικτή αλήθεια έρχεται στο φως και ταράζει τις ισορροπίες. Ένας από τους πρωταγωνιστές του εξομολογείται κάτι, που θα τον πιάσει απροετοίμαστο. Την ίδια στιγμή, η γιαγιά Αθηνά θα έχει ένα σοβαρό ατύχημα.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Παράσχος δε μπορεί με τίποτα να χωνέψει την πλεκτάνη που έστησε η Μαργέτα στον γιο του. Δε μπορεί να δεχτεί πως η γυναίκα που αγάπησε όσο καμία, ταλαιπώρησε τόσο πολύ τον Μάρκο.

Μια μέρα, η Μαργέτα τον επισκέπτεται και μοιράζεται μαζί του κάτι που κρατά μέσα της πολύ καιρό κρυφό. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής που κυκλοφορεί, η Μαργέτα εκμυστηρεύεται στον Παράσχο ότι το παιδί της Αλεξάνδρας δεν είναι του Ιάσονα, αλλά του Μάρκου!

Μάλιστα, τον ικετεύει να μη πει τίποτα στον γιο του, γιατί θα ξεσπάσει τεράστιος πόλεμος… Ο Παράσχος συμφωνεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, αλλά μέσα του βασανίζεται, μετά από αυτή την φρικτή αποκάλυψη, στον Έρωτα Φυγά.

Μόλις η Μαργέτα φεύγει, εκείνος χάνει τις αισθήσεις του, πέφτει στο έδαφος, πιάνοντας την καρδιά του. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σε πολύ κακή κατάσταση. Όλοι βρίσκονται σε πανικό και προσεύχονται να γίνει γρήγορα καλά..

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος πατάει με το αυτοκίνητο την γιαγιά

Την ίδια στιγμή, ένα ατύχημα θα σοκάρει το Κιάρι. Ο Μάρκος θα πατήσει κατά λάθος την γιαγιά Αθηνά στο δρόμο και όλοι θα τρομοκρατηθούν, στον Έρωτα Φυγά. Ο νεαρός, άθελά του, θα χτυπήσει ελαφρώς τη γιαγιά, η οποία τα έχει χαμένα και δε συνειδητοποιεί τι συμβαίνει.

Αμέσως, θα την μεταφέρει στο νοσοκομείο, για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Η Μαργέτα θα φρικάρει, αλλά οι γιατροί θα την ενημερώσουν πως δε διατρέχει κανέναν κίνδυνο, καθώς το χτύπημα ήταν ελαφρύ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ