Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη μαθαίνει ποιος είναι ο γιος της

1017

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Φιλαρέτη μαθαίνει ποιος είναι ο γιος της.

Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ είναι καταστροφική, καθώς εκείνος για πρώτη φορά συνειδητοποιεί από το βλέμμα, την στάση και την συμπεριφορά της, ότι όλα έχουν τελειώσει. Παρόλο που ξέρει, ότι πλέον κουβαλά το παιδί τους μέσα της, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Στέκει παγερή και αποφασισμένη απέναντι του, ακόμα και τώρα που τον βλέπει να καίγεται κι αυτήν και του ξεκαθαρίζει ότι η καρδιά της ανήκει μόνο στον θεό.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Πέτρος λυγίζει. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχει μπροστά του όλα όσα ονειρευόταν, αλλά δεν μπορεί να τα αποκτήσει. Ξεσπά οργισμένος και η Ελισάβετ ταράζετε, αλλά δεν του το δείχνει.

Λίγο αργότερα όμως, ένας ξαφνικός πόνος της τρύπα τα σωθικά και το αίμα που βλέπει την τρομάζει. Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ η αιμορραγία συνεχίζεται και πλέον ο κίνδυνος να χάσει το μωρό της είναι εμφανής.

Αυτή τη φορά όμως ο Πέτρος είναι στο πλευρό της και αυτό θα αλλάξει τα πάντα. Πίσω στην μονή η Κασσιανή χωρίς να ξέρει τι έχει συμβεί μηχανεύεται ύπουλούς τρόπους για να πετύχει την αποπομπή της δοκιμής.

Ενώ η Φιλαρέτη κράτα επιτέλους τα χέρια της τα αποτελέσματα από το τεστ DNA που της έφερε ο Θέμης. Μέσα στο φάκελο βρίσκεται η απάντηση στην ερώτηση που την βασανίζει όλα αυτά τα χρόνια, “ποιος είναι ο γιος της”;

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μαύρο Ρόδο Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μαύρο Ρόδο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ