Έρωτας Φυγάς spoiler: Ο αναπάντεχος θάνατος – Πότε και τι ώρα θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο

3957

Ο β κύκλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς» θα κάνει την ανατροπή στις σειρές μυθοπλασίας από το πρώτο επεισόδιο. Ο β κύκλος της σειράς «Έρωτας Φυγάς» θα κάνει την ανατροπή στις σειρές μυθοπλασίας από το πρώτο επεισόδιο.

Η σειρά «Έρωτας Φυγάς» του Open όμως θα κάνει πρεμιέρα μια εβδομάδα νωρίτερα από τις υπόλοιπες σειρές μυθοπλασίας, βάζοντας το τηλεοπτικό κοινό στις συνταρακτικές εξελίξεις από το πρώτο επεισόδιο.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας με τις περισσότερες τηλεοπτικές πρεμιέρες, ωστόσο οι σειρές μυθοπλασίας κατά παράδοση ξεκινούν στο τέλος του. Με εξαίρεση φυσικά την κρατική τηλεόραση που ξεκινά σταδιακά τα πρώτα επεισόδια των σειρών από τις 4/9. Σε αυτή την εξαίρεση μπαίνει και ο «Έρωτας Φυγάς» του Open.

Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή που συμβαίνει στη σειρά, καθώς οι ιθύνοντες του καναλιού έκριναν πως μπορεί άνετα να μπει στον στίβο της prime time και να ανταγωνιστεί στα ίσα τις υπόλοιπες σειρές. Έτσι η ώρα προβολής αλλάζει και πλέον θα μεταδίδεται καθημερινά στις 20:00. Ενώ στις 17:45 θα προβάλλεται «Το μυστικό της πεταλούδας», το οποίο και θα δίνει πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Τα πρώτα επεισόδια του «Έρωτα Φυγά», εκτός από τις εξελίξεις ανάμεσα στην Αλεξάνδα και τον Ιάσονα, θα δώσουν και μια πολύ συγκινητική στιγμή στους τηλεθεατές. Μια από τις πρωταγωνίστριες αποχωρεί από τη σειρά. Πρόκειται για την Έφη Παπαθεοδώρου που υποδύεται τη γιαγιά Αθηνά. Στην υπόθεση της σειράς η υγεία της γιαγιάς Αθηνάς θα επιδεινωθεί σταδιακά.

Όπως είδαν οι τηλεθεατές στον α κύκλο, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν άντεξε όταν η κόρη της εκδιώχθηκε από το σπίτι της και αυτό είχε δραματικές συνέπειες. Η γιαγιά Αθηνά θα πεθάνει βυθίζοντας τη Μαργέτα και όλο το σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή στο πένθος.

Δείτε το τρέιλερ:

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ