Η Γη της Ελιάς: Μετά από έρευνες εντοπίζει την αδελφή της

1979

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», με την Ασπασία να πρέπει να αντιμετωπίσει όλα όσα συμβαίνουν στη σχέση της με τον Δημοσθένη αλλά και την Ειρήνη.

Νέα καταιγίδα για την Ασπασία

Νέα προβλήματα έχουν ξεκινήσει για την Ασπασία, από τη στιγμή που η Ειρήνη άκουσε να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει ότι δεν πρέπει να μάθει ότι έχει αδερφό, καθώς και η κόρη της αλλά και ο Δημοσθένης άρχισαν να ζητάνε εξηγήσεις. Εκείνη ενώ στην αρχή προσπαθούσε να τα μπαλώσει, αναγκάστηκε στο τέλος να τους αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τον βιολογικό πατέρα της Ειρήνης.

Το μυστικό βέβαια που έρχεται στο φως, αλλάζει τις ισορροπίες στη σχέση του Δημοσθένη και της Ασπασίας με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης που πληγώθηκε ο ανδρικός του εγωισμός, να στρέφεται εναντίον της και μάλιστα να οργανώνει ολόκληρο σχέδιο για να την πονέσει.

Η κρίση στον γάμο τους αλλά και η στάση της Ειρήνης απέναντι της, καταρρακώνουν την Ασπασία όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Οι ενοχές συνεχώς την πνίγουν, ενώ η μοναξιά της είναι αφόρητη. Έτσι μέσα στην απελπισία της βάζει σκοπό να βρει τη χαμένη της αδελφή. Αρχίζει λοιπόν τις έρευνες και τελικά την εντοπίζει. Άραγε η αδελφή της θα μπορέσει να την κάνει χαρούμενη ή θα περιπλέξει τα πράγματα;

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ