Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης θα αποπλανήσει την Βασιλική με βίαιο τρόπο

1751

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Μιλτιάδης προσπαθεί να αποπλανήσει την Βασιλική με βίαιο τρόπο.

Ένα δυσάρεστο γεγονός θα δούμε στην σειρά Η Γη της Ελιάς με πρωταγωνιστές την Βασιλική και τον Μιλτιάδη. Τι ακριβώς θα γίνει και θα φτάσει ο Μιλτιάδης σε αυτό το σημείο;

Η Βασιλική αφού σώθηκε από τον Μιλτιάδη εκείνη τον ευχαρίστησε μέσα από τα βάθη της καρδιάς της και του ανέφερε πως ότι του ζητήσει εκείνη είναι διατιθεμένη μα το κάνει.

Πράγμα που εκείνος το παρεξήγησε και δεν το πήρε όπως θα έπρεπε. Ο Μιλτιάδης είχε στο μυαλό του να βγάλει από την μέση μέχρι και την Βασιλική για εκδίκηση.

Κάτι που άλλαξε αμέσως αφού την έσωσε. Ο Φίλιππος μετά την επίθεση που δέχτηκε από τον Βαφέα δεν μπορούσε να προστατέψει της γυναίκες της ζωής του και τις άφησε μόνες.

Κάτι που δίνει το ελεύθερο στον Μιλτιάδη να κάνει ότι μπορεί και άμεσα. Μια μέρα μετά αφού φεύγει για στρατό ο Φίλιππος ο Μιλτιάδης πετυχαίνει την Βασιλική στον δρόμο και πιάνουν κουβέντα και της προτείνει να πάνε για ποτό.

Την στιγμή που έχουν καθίσει και πίνουν τα ποτά τους η Βασιλική πάει στο μπάνιο για να φρεσκαριστεί και ακολουθεί ο Μιλτιάδης από πίσω για να την αποπλανήσει και της επιτίθεται ερωτικά μα η Βασιλική του ξεκαθαρίζει πως δεν γίνεται αυτό που ζητάει.

Τότε ο Μιλτιάδης την αρπάζει με βίαιο τρόπο για να την ξεμοναχιάσει. Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, η Βασιλική του πατάει μια γονατιά στο επίμαχο σημείο και τρέχει φωνάζοντας βοήθεια. Η συνέχεια στις οθόνες σας.

_______________________________________________________________

Γη της Ελιάς | Το συγκλονιστικό trailer του γ’ κύκλου

_________________________________________________________________

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ