Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της μικρής Μαρίνας στη σειρά

1344

Το βασανισμένο αυτό πλασματάκι, βρήκε προστασία στην αγκαλιά της Γεωργίας, η οποία αποφάσισε να την μεγαλώσει σαν παιδί της. Όμως, το μέλλον της Μαρίνας προβλέπεται δύσκολο, στον Έρωτα Φυγά.

Η Γεωργία κάνει τα πάντα, για να πάρει την κηδεμονία του παιδιού. Δίπλα της σε αυτό είναο ο Στρατής, ο οποίος, αν και διστακτικός στην αρχή, κατάφερε να αγαπήσει το μικρό αυτό κοριτσάκι, σα να είναι δικό του.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι διαδικασίες ξεκινούν και η υιοθεσία εγκρίνεται! Η Γεωργία είναι κι επίσημα η μητέρα της μικρής Μαρίνας στα χαρτιά και η χαρά της είναι απερίγραπτη. Μόνο που.. τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο ρόδινα, όσο θα ήθελε η οικογένεια.

Το μέλλον της μικρής Μαρίνας προβλέπεται γεμάτο προβλήματα κι εντάσεις, στον Έρωτα Φυγά. Ο πατέρας της κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι τρομακτικά επικίνδυνος. Είναι ένας άνθρωπος αδίστακτος και μπλεγμένος…

Πολύ σύντομα, θα χτυπήσει την πόρτα της Γεωργίας και του Στρατή και θα ζητήσει πίσω το παιδί του. Μόλις ανακαλύψει πως βρίσκεται στα χέρια τους, θα κάνει τη ζωή τους κόλαση, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό του..

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ