Φλόγα και Άνεμος: Αποθεωτικά σχόλια για Καραμπέτη ως Κυβέλη και Τρικαλιώτη ως Κοτοπούλη!

248

Η σειρά εποχής Φλόγα και Άνεμος που προβλήθηκε χθες (24/9) στην ΕΡΤ στο δεύτερο επεισόδιο φαίνεται πως ήδη απέκτησε το αγαπημένο της κοινό και έκανε το Twitter να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστριών.

Διθυραμβικά τα σχόλια ήταν μάλιστα για την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη η οποία στη σειρά υποδύεται την Κυβέλη μιας και το σενάριο είναι βασισμένο στη ζωή της κορυφαίας ηθοποιού, εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Φλόγα και Άνεμος θα τα βρίσκεις εδώ.

Η αγαπημένη ηθοποιός λοιπόν, η οποία υποδύεται την Κυβέλη σε μεγάλη ηλικία, αποθεώθηκε από τους τηλεθεατές οι οποίοι έσπευσαν να χαρίσουν στην Καραμπέτη τα πιο γλυκά τους λόγια για την ερμηνεία της.

Στο αποψινό επεισόδιο είδαμε πως η Κυβέλη ακολούθησε τον Θεοδωρίδη στο Παρίσι. Ο Μυράτ έγινε ζευγάρι με την αδελφή της μεγάλης αντιπάλου της Κυβέλης, Κοτοπούλη. Ο Γεώργιος γνώρισε τη Σοφία Μινέικο σε μία διαδήλωση της Νομικής Σχολής, όπου φοιτούσε. Η Κυβέλη και ο Θεοδωρίδης στον έναν χρόνο που έμειναν στο Παρίσι, απέκτησαν μία κόρη. Επιστρέφοντας στην Αθήνα, το κοινό την υποδέχτηκε θριαμβευτικά και άρχισε η μεγάλη αντιπαράθεσή της με τη Μαρίκα Κοτοπούλη. Ο Γεώργιος Παπανδρέου και η Σοφία Μινέικο παραδόθηκαν στον μεγάλο έρωτα που τους προέκυψε, την ίδια περίοδο που η Κυβέλη παντρεύτηκε με τον Θεοδωρίδη.

Στο μεταξύ και ενώ προβαλλόταν το επεισόδιο, οι χρήστες του Twitter αποθέωσαν την Κυβέλη αλλά και την τηλεοπτική Μαρίκα Κοτοπούλη, ή κατά κόσμον Πέγκυ Τρικαλιώτη.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Φλόγα και Άνεμος Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Φλόγα και Άνεμος

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το δεύτερο επεισόδιο της σειράς:

Δείτε παρακάτω τα tweets αφιερωμένα στην Καριοφυλλιά Καραμπέτη και την Πέγκυ Τρικαλιώτη:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ