Φουρέιρα: Τα δάκρυά της στην πρώτη συναυλία της μετά τον θάνατο του Mad Clip! Θα την έκαναν μαζί!

3214

Απαρηγόρητη ήταν η Ελένη Φουρέιρα στη συναυλία που έδωσε χθες, την πρώτη μετά τον θάνατο του καλού της φίλου Mad Clip τον οποίο δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Η τραγουδίστρια, όταν ήρθε η στιγμή να τραγουδήσει τη μεγάλη τους επιτυχία “Μπορεί” για την οποία είχαν συνεργαστεί και μέσα από αυτή ήρθαν πιο κοντά και έγιναν καλοί φίλοι, διέκοψε τη συναυλία για να μιλήσει για τον γνωστό τράπερ στον οποίο είχε ετοιμάζει μαζί με τους συνεργάτες της ένα μικρό αφιέρωμα.

«Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ.

Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σαν να είσαι εδώ κοντά μας» είπε η Ελένη Φουρέιρα η οποία παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν μπορούσε να τραγουδήσει, τελικά κατάφερε αρχικά να ψελλίσει τους στίχους του τραγουδιού, κλαίγοντας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της, κοιτούσε προς τον ουρανό και κάποια στιγμή είπε από μικροφώνου κοιτώντας ψηλά: “Μας ακούς;”. Φυσικά αφιέρωσε το τραγούδι αλλά και τη συναυλία της στον τραγουδιστή που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του.

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα αλλά και την προσπάθεια που έκανε για να τραγουδήσει ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ