Γη της Ελιάς: «Ούτε νεκρός!» – Η σκηνή Κωνσταντίνου και Ισμήνης που θα προκαλέσει οργή

463

Καταιγιστικό είναι το σημερινό 19/3 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς, ειδικά μετά την απαγωγή του Μάνου, αφού Μαρίνα και Ισίδωρος βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Ο γολγοθάς δεν λέει να σταματήσει στη ζωή του ζευγαριού. Τι θα ζητήσουν οι απαγωγείς; Από την άλλη η Μυρτάλη θα συγκρουστεί με την Αθηνά μετά το χαστούκι που “έφαγε” από την Άννα μπροστά σε όλους τους εργαζόμενους.

Μια σκηνή επίσης με τον Κωνσταντίνου και την Ισμήνη θα φέρει μεγάλη οργή από τους τηλεθεατές που βλέπουν φανατικά την σειρά, αφού θα της συμπεριφερθεί άσχημα εξαιτίας του κινητού που θα ανακαλύψει πως κρύβει.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Οι σημερινές 19/3 εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη τη Ελιάς
Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων. Την ίδια στιγμή, τόσο η Ιουλία όσο και η Αντιγόνη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο μεταξύ ο Μάνος προσπαθεί να το σκάσει, αλλά τον πιάνουν και τον χτυπούν άσχημα, καταλήγοντας αναίσθητος στο πάτωμα.

Η Μυρτάλη, μετά το χαστούκι που της έριξε η Αννα και μάλιστα μπροστά σε κόσμο, ζητάει από την Αθηνά να την απολύσει. Στο μεταξύ η Αθηνά που γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα της Μυρτάλης, αλλά ξέρει επίσης πολύ καλά και την Αννα, δεν της δίνει σημασία και φυσικά δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις της Μυρτάλης. Οταν η Μυρτάλη βλέπει την Αννα να συνεχίζει να εργάζεται στην επιχείρηση, πηγαίνει κατευθείαν στην Αθηνά, από την οποία με ύφος απαιτεί εξηγήσεις: «Νομίζω ότι κάτι σου ζήτησα. Γιατί αυτή συνεχίζει να δουλεύει στο ελαιοτριβείο; Αθηνά, με αγνοείς;», της λέει.

Η Αθηνά την αντιμετωπίζει στα ίσια: «Μυρτάλη, εδώ είναι δουλειά και δεν με αφορούν τα προσωπικά σου. Αυτά έξω από εδώ. Η Αννα είναι μια από τις καλύτερες εργάτριες που έχουμε και δεν θα την απολύσουμε για ένα πείσμα σου. Το κατάλαβες;», της απαντάει και τελικά οι δύο γυναίκες μαλώνουν άσχημα.

Παράλληλα, ο Πότης εξομολογείται στον Αποστόλη πως είναι τσιμπημένος με την αδελφή του: «Σε παρακαλώ όμως να μείνει μεταξύ μας, δεν θέλω να της το πεις», τον παρακαλεί. Στο μεταξύ η Μυρτάλη έξαλλη αλλά και τυφλωμένη από το μίσος, πιάνει τον Αλέξη: «Σου έχει κάνει πολλά, εξαιτίας της δεν μιλάς με τη μάνα σου. Τώρα τα έχει βάλει και μαζί μου και κάνει ό,τι θέλει στην επιχείρηση του πατέρα μου. Θέλω να τη βγάλεις από τη μέση», απαιτεί.

Ο Φίλιππος ζητά από τη Βασιλική να κάνουν πλάτες στην Ειρήνη για να συναντιέται με τον Λεωνίδα: «Ελα μωρέ, να τη βοηθήσουμε λίγο γιατί στο σπίτι την έχουν στην πίεση», της λέει. Την ίδια ώρα ο Αρης, υπό το βάρος του χρέους, ενδίδει στην πρόταση του Δημοσθένη και δέχεται να συνεργαστεί στις παράνομες δουλειές του. Στο μεταξύ η Ισμήνη ανακαλύπτει ένα τηλέφωνο παλιάς τεχνολογίας στην τσέπη του Κωνσταντίνου και απαιτεί εξηγήσεις: «Τι είναι αυτό, Κωνσταντίνε; Εχεις κρυφό τηλέφωνο; Για ποιο λόγο; Πού μιλάς με αυτό;», τον ρωτάει.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 131-132-133-134-135-136 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 126-127-128-129-130 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΙΣΙΔΩΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΞΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΛΥΝΕΙ ΝΕΑ ΥΠΟΘΕΣΗ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Ο ΕΝΟΧΟΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΥΧΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΡΟΟΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ